Espresso Omni S

  • Compact formaat
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Melk- of cacaovariaties
Offerte aanvragen
Espresso Omni S
  • Compact formaat
  • Aantrekkelijk geprijsd
  • Melk- of cacaovariaties
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie

De Douwe Egberts Espresso Omni s biedt snelle, heerlijke koffie aan op basis van verse espressobonen. De machine wordt door Douwe Egberts omschreven als 'krachtig', 'veelzijdig' en 'eenvoudig'. Het biedt 8 soorten koffie aan en is ook nog eens heel snel. Het duurt maar 30 seconden voordat een verse boon als warme koffie in jouw kopje zit. 

De koffiemachine is door het formaat en snelheid geschikt voor locaties met dagelijks tussen de 10 en 45 gebruikers. 

Bewezen technologieën

De zin 'wat goed is moet je niet veranderen' past heel goed bij de Douwe Egberts Espresso Omni s. De Omni s maakt de heerlijke koffie zoals je het van de Omni kent, maar dan in een eenvoudiger jasje. De koffie is zo krachtig omdat het is gemaakt met de nieuwste technieken om de kwaliteit te garanderen. 

Eenvoudig krachtig

Vind jij 30 soorten koffie een overdaad aan keuze maar wil jij wel genieten van een goede kop bonenkoffie? Dan is de Espresso Omni s misschien wel de perfecte machine voor jou! Deze machine bereid jouw zwarte koffie, espresso, cafe creme en heet water in 30 seconden. De machine kan geen koffiespecialiteiten met melk bereiden maar bereid met de verse espressobonen wel heerlijke kopjes koffie.

Onderhouden in een handomdraai

Door de eenvoud van de machine is het ook zo schoongemaakt en bijgevuld. De machine heeft een koffiecontainer van 3,6 kilo en een cacao container van 2,3 kilo, deze hoef je dus niet zo snel bij te vullen. Ook water hoef je niet naar te kijken, de machine zit aangesloten aan een vaste wateraansluiting. 

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact