Koffie, thee met een koekje

Van een informeel gesprek met je collega tot een lange intensieve vergadering; er zijn elke dag genoeg gelegenheden waar een kop koffie of thee. Bij Langerak de Jong weten we daar alles van. Met onze kennis helpen we je graag bij het maken van jouw keuze.

 

Onze eigen Primo Bravo koffie

Op het werk ben je gewend aan een bepaald merk of smaak. Met Primo Bravo koffie valt er genoeg te kiezen. Dark roast voor een pittige bak koffie, maar ook het verfijnde aroma van onze excellent-melanges en alles ertussenin. Langerak de Jong biedt je graag de fairtrade en biologische koffie aan, waarmee je de koffieboeren en het milieu helpt. Zo past de koffie altijd binnen jullie beleid rond duurzaam ondernemen.  

Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders. Proef zelf de voordelen van Primo Bravo en geniet elke dag van de beste koffie op je werk. Meer weten over Primo Bravo?

Naast onze Primo Bravo koffie hebben we bij Langerak ook onze Direct Trade koffie. Namelijk Langerak Pure Flavor. Altijd al je eigen private label willen hebben? Bij Langerak Pure Flavor kan het!
 

Lees meer over Primo Bravo  Lees meer over Pure Flavor

Kopje thee tijdens het overleg

Niet iedereen houdt van koffie, voor sommigen is thee de oplossing. Gelukkig hebben wij voor deze mensen genoeg te bieden. In ons assortiment van meer dan 5500 producten hebben wij ook meer dan 200 thee artikelen. Voor ieders smaak hebben wij iets lekkers. 

Tea of Life is het antwoord van Langerak de Jong op de vraag naar eerlijk geproduceerde thee. Je zou Tea of Life daarom alleen al kunnen kopen door de gezonde melanges, de verkwikkende kruiden en de smaken met echte stukjes fruit. De thee is biologisch en fairtrade, door een pakje thee te kopen steun je de theeplantages.

Koekje erbij?

Los van de koffie en thee is er natuurlijk veel meer om naar om te kijken. Thee en koffiekoekjes zijn natuurlijk niet te missen. Maar ook koffiebekers, suikersticks, creamersticks, roerstaafjes, cacao zijn belangrijk voor de koffiehoek op kantoor. Je wilt dat je klanten en personeel niets te kort komen op het gebied van koffie en dat weten wij als geen ander bij Langerak de Jong. 

Met ons assortiment maak je de koffievoorziening op het werk compleet. Ook schoonmaakartikelen voor de koffiemachine of een recyclebak kun je gemakkelijk in ons assortiment vinden. 

Bekijk ons assortiment

Totaalleverancier

Ben je nieuwsgierig naar het assortiment dat je bij ons kunt bestellen? We leveren onder andere: koffie, snacks en drinken voor op kantoor.

Log in als gast

Service en gemak

Langerak de Jong wil jou tot in de puntjes ontzorgen. Wanneer je een order plaatst gaan wij hier zo snel mogelijk mee aan de slag. De order wordt gepakt in ons eigen magazijn in Zoetermeer. De bestelling wordt door onze chauffeur op de afgesproken dag en tijd geleverd.

Je kunt er ook voor kiezen om het onderhoud geheel uit handen te geven. Hoe dit werkt? Neem gerust contact met ons op voor advies.

Bestellen

Wil je klant worden? Wij maken graag een afspraak, waarna we een account voor jou aanmaken. Waardoor je gemakkelijk via onze webshop een bestelling kunt plaatsen. In ons assortiment van meer dan 5500 producten, kun je eenvoudig een selectie maken van de producten die voor jou belangrijk zijn. De producten worden toegevoegd aan jouw vaste bestellijst, zodat je het de volgende keer nóg makkelijker kunt bestellen.

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.