Goed leren begint met goede voeding

berg koffiebonen

Langerak de Jong is jouw food en non-foodleverancier voor koffie-, snack- en frisdrankautomaten, de koffiecorner of schoolkantine. Wij kunnen met ons brede concept de school voorzien van alle benodigdheden. Van een heerlijke kop koffie in de koffiecorner van de leraren tot gezonde snacks in de schoolkantine.

Gezonde schoolkantine, en snacks voor de lekkere trek

Bij Langerak de Jong weten we als geen ander hoe belangrijk goede voeding is, zowel om te leren als op het werk. Wij bieden verschillende voedingsopties voor schoolkantines die lekker én gezond zijn. Dit betekent niet dat er niks ongezonds meer mag liggen, maar wel dat er genoeg gezonde opties aangeboden worden. Denk aan vers fruit of een gezond belegd broodje. Op die manier ondersteunen we groeiende kinderen die eten zijn vergeten van huis mee te nemen of voor hen die meer honger hadden dan ze dachten.

Daarnaast kunnen we de schoolkantine ondersteunen door een snackautomaat te plaatsen. Maar past dat wel bij een gezonde schoolkantine? Jazeker! Wij bieden ook gezonde snacks, zoals een mueslireep of een gezonde variant popcorn, aan in de snackautomaat.

Wij denken graag mee om een goede keuze te maken voor jouw (gezonde) schoolkantine. Snackautomaat kopen of huren? Combi of frisdrankautomaat? Onze verkoopadviseur denkt graag mee en helpt jou met het kiezen tussen ons ruime assortiment.

Vraag een adviseur op de koffie

Het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen

Wij vinden het belangrijk dat alle jongeren in Nederland gezond kunnen groeien. Daarom hebben wij onze handtekening onder het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen (2021-2025) gezet. We zetten ons actief in om het aanbod van eten en drinken op scholen in het voortgezet onderwijs en middelbare beroepsonderwijs gezonder te maken. Bij het Akkoord zijn producenten, groothandels, cateraars en leveranciers van automaten en watertappunten aangesloten. Samen streven we ernaar om scholieren, op basis van de Richtlijn van het Voedingscentrum, te stimuleren tot gezondere keuzes. Dan doen we door deze keuze gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Samen maken we gezond gewoon!

Wij, bij Langerak de Jong, willen gezond eten op scholen promoten. Daarom breiden we ons assortiment steeds verder uit met allerlei gezonde opties. Wil je meer weten over een gezonde schoolkantine? Neem contact met ons op, we denken graag mee!

 

 

Koffiecorner in de lerarenkamer

Wij leveren o.a. hoogwaardige koffie- en theeautomaten aan scholen, waarbij we ook speciale aandacht besteden aan de lerarenkamer. Richt in de lerarenkamer een koffiecorner in, waar leraren kunnen genieten van een moment van rust en verfrissing. Voorzie de koffiecorner van alle benodigde faciliteiten, zoals suiker, melk, diverse koffie- en theesoorten, zodat leraren optimaal ondersteund worden tijdens hun lange werkdagen.

Naast koffie- en theeautomaten kan je de koffiecorner ook aanvullen met (gezonde) snacks, frisdrank, gekoeld water en cup-a-soup. Met deze uitgebreide voorzieningen dragen we bij aan een prettige werkomgeving waarin leraren kunnen opladen om hun belangrijke taak, het geven van goed onderwijs, met energie en enthousiasme voort te zetten.

Wij helpen je graag met het creëren van op maat gemaakte behoefte! 

Bruikleen

Even geen budget om in een professionele koffieautomaat te investeren? Bij Langerak de Jong kan je als school de apparatuur ook in bruikleen krijgen, vraag naar de mogelijkheden.

Ouderavond? Wij leveren ook Percolators om alle ouders en leraren een warme kop koffie of thee aan te bieden.

 

Totaalconcept voor iedere school

Of je nu op zoek bent naar (gezonde) snackautomaten, koffie-, of theeautomaten of eten en drinken in de schoolkantine, wij staan voor je klaar. Van een totaalconcept tot een professionele koffiemachine in de lerarenkamer. Wil je klant worden of weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw school? Vul dan ons contactformulier hieronder in.

Klant geworden? Fantastisch! Via ons klantportaal kan je gemakkelijk bestellingen plaatsen via onze webshop. In ons assortiment van 5500 producten, kan je eenvoudig de producten selecteren die voor jou belangrijk zijn. Jouw bestelde producten worden toegevoegd aan jouw vaste bestellijst. Zo wordt bestellen nóg makkelijker.

 

 

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van onze producten voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. Samen met jou kijken we welke (koffie)machine en producten het beste bij jou passen. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.