Goed leren begint met goede voeding

berg koffiebonen

Langerak de Jong is dé food en non-food leverancier voor jouw personeelskamer of schoolkantine. Een kopje koffie, een warme hap, een lekker tussendoortje, een belegd broodje, en een gezonde snacks. Met ons brede assortiment kunnen we jouw personeelskamer of schoolkantine voorzien van alle gezonde benodigdheden.

Dé leverancier voor al uw voedingsmiddelen op school 

Bij Langerak de Jong weten we als geen ander hoe belangrijk goede voeding is, zowel om te leren als op het werk. Een snackautomaat zou een mooie aanwinst kunnen zijn voor de groeiende kinderen die het eten zijn vergeten of voor hen die toch meer honger hadden dan ze dachten. Een snackautomaat hoeft niet direct ongezond te betekenen. Wij bieden genoeg opties die lekker én gezond zijn. Dit betekent niet dat er niks ongezonds meer in mag liggen, maar wel dat de gezonde optie aanbevolen wordt, denk aan een mueslireep of een gezonde variant van popcorn.

Wij bieden graag de benodigdheden om een goede keuze te kunnen maken. Kopen of huren? Combi of frisdrankenautomaat? De verkoopadviseur helpt jou met het kiezen tussen de vele opties en maakt een contract op maat voor jou. 

Vraag een adviseur op de koffie

Gezonde schoolkantine

Het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen

Wij vinden het belangrijk dat alle jongeren in Nederland gezond op kunnen groeien. Daarom hebben wij het Akkoord Gezonde Voeding op Scholen (2021-2025) ondertekend. Met onze handtekening onder het akkoord zetten we ons in om het aanbod van eten en drinken op scholen in het voortgezet onderwijs en middelbare beroepsonderwijs gezonder te maken. Bij het Akkoord zijn producenten, groothandels, cateraars en leveranciers van automaten en watertappunten aangesloten. Samen streven we ernaar om scholieren, op basis van de Richtlijn van het Voedingscentrum, te stimuleren tot gezondere keuzes door deze keuzes gemakkelijker en aantrekkelijker te maken. Samen maken we gezond gewoon!

Langerak de jong wil gezond eten op scholen promoten. Daarom hebben we in ons uitgebreide assortiment allerlei gezonde opties. Wil je meer weten over een gezonde schoolkantine? Neem dan contact met ons op, we denken graag mee!

 

 

Gezonde voeding op scholen

Kopje koffie en thee in de lerarenkamer

Leraren maken lange dagen, en kunnen daar misschien wel een lekker kopje koffie of thee bij gebruiken. Na een leerlingenbespreking een kopje koffie, na een dubbel uur aan les en, natuurlijk, het gezellige kopje thee tijdens de pauze. Koffie en thee zijn niet te missen in de lerarenkamer. 

Totaalleverancier Langerak de Jong helpt jou graag aan je koffie en-theewensen door jou precies de machine en smaak te leveren die bij jullie gewenst is. Wij helpen jou graag met het creëren van een op maat gemaakte behoefte. 

Koffie automaat in de kantine

Bestellen

Wil je klant worden? Vul dan een contactformulier in. Je kunt dan gemakkelijk via onze webshop een bestelling kunt plaatsen. In ons assortiment van meer dan 5500 producten, kun je eenvoudig een selectie maken van de producten die voor jou belangrijk zijn. De producten worden toegevoegd aan jouw vaste bestellijst, zodat je het de volgende keer nóg makkelijker kunt bestellen.

 

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.