Goed leren begint met goede voeding

Langerak de Jong is dé food en non-food leverancier voor jouw personeelskamer of schoolkantine. Een kopje koffie, een warme hap, een knapperig tussendoortje, een belegd broodje, gezonde snacks en een beker melk. Met ons brede assortiment kunnen we jouw personeelskamer of schoolkantine voorzien van alle gezonde benodigdheden.

Dé leverancier voor al uw voedingsmiddelen op school 

Bij Langerak de Jong weten we als geen ander hoe belangrijk goede voeding is, zowel om te leren als op het werk. Een snackautomaat zou een mooie aanwinst kunnen zijn voor de groeiende kinderen die het eten zijn vergeten of voor hen die toch meer honger hadden dan ze dachten. Wij bieden graag de benodigdheden om een goede keuze te kunnen maken. Wat is aantrekkelijker voor jou, kopen of huren? Wil je ook frisdrank aanbieden? Wil jij een combi-automaat of een frisdrankenautomaat? De verkoopadviseur helpt jou met het kiezen tussen de vele opties en maakt een contract op maat voor jou. 

Voor de leraren bieden wij ook koffie- en theemachines aan. Er zijn vele machines om tussen te kiezen. Kom samen met de verkoopadviseur erachter welk apparaat en welke smaak bij jouw school past. 

Vraag een adviseur op de koffie

JOGG: Gezonde jeugd, gezonde toekomst

JOGG zet zich in voor een gezondere leefomgeving voor de jeugd. De school is ook een belangrijke omgeving voor een kind. JOGG wilt dat de focus minder gaat zijn op genezen, maar meer op gezond leven als een collectief. Dit noemen zij een leefstijltransitie. 

Langerak de Jong wil bijdragen aan die leefstijltransitie en is daarom partner geworden van JOGG. De medewerkers van Langerak de Jong willen gezond eten op scholen promoten. Gezond eten hoeft niet saai en vies te zijn: in ons uitgebreide assortiment hebben wij gezond eten voor ieders smaak. Daarnaast betekent gezond leven niet dat de minder gezonde snacks niet meer mogen, het betekent alleen dat de gezondste optie makkelijker en aantrekkelijker gemaakt moet worden. 

 

 

Kopje koffie in de lerarenkamer

Leraren maken lange dagen, en kunnen daar misschien wel een lekker kopje koffie bij gebruiken. Na een leerlingenbespreking een kopje koffie, na een dubbel uur aan les en, natuurlijk, het gezellige kopje koffie tijdens de pauze. Koffie is niet te missen in de lerarenkamer. 

Totaalleverancier Langerak de Jong helpt jou graag aan je koffiewensen door jou precies de machine en smaak te leveren die bij jullie gewenst is. Onze verkoopadviseurs helpen jou graag met het creëren van een op maat gemaakte ervaring. 

Lekker en gezond eten in de kantine

Een snackautomaat hoeft niet direct ongezond te betekenen. Wij bieden genoeg opties die lekker én gezond zijn. Dit betekent niet dat er niks ongezonds meer in mag liggen, maar wel dat de gezonde optie aanbevolen wordt, denk aan een mueslireep of een gezonde variant van popcorn.

Bestellen

Wil je klant worden? Vul dan een contactformulier in. Je kunt dan gemakkelijk via onze webshop een bestelling kunt plaatsen. In ons assortiment van meer dan 5500 producten, kun je eenvoudig een selectie maken van de producten die voor jou belangrijk zijn. De producten worden toegevoegd aan jouw vaste bestellijst, zodat je het de volgende keer nóg makkelijker kunt bestellen.

 

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen. 

Welkom op de nieuwe website van Langerak de Jong

Bent u klant van Langerak de Jong, dan heeft u een mail ontvangen. U kunt inloggen via het klantportaal om uw bestelling te plaatsen. Heeft u geen mail ontvangen neem dan contact op via verkoop@ldj.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 via 079-362 05 15.