Primo Bravo

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Koffie is ons handelsmerk

Primo Bravo biedt 16 verschillende melanges, waardoor je zowel voor je klanten als voor je personeel de lekkerste koffie kunt aanbieden. Onze koffie wordt gebrand in Nederland door een gerespecteerde koffiebrander. Primo Bravo heeft koffie voor elk zetsysteem; verse koffiebonen, fresh brew, instantkoffie en snelfiltermaling. Daarnaast heeft Primo Bravo ook eigen suiker- en creamersticks, roerstaafjes, cacao en melkproducten. En misschien het belangrijkste nog, Primo Bravo koffie is heel voordelig! De kwaliteit van een A-merk, met een aantrekkelijke prijs.

Waarom Primo Bravo?

  • Smaakvol: Primo Bravo staat voor heerlijke pittige koffie met een zachte nasmaak en een verleidelijke geur. Precies zoals je het wilt; gastvrij en smaakvol.
  • Complete lijn: Primo Bravo is verkrijgbaar in alle varianten. Van cacao tot snelfiltermalingkoffie en van espressobonen tot fresh brew. Inclusief alle randproducten als suiker, melkproducten, roerstaafjes, bekers en vuilniszakken.
  • Lage prijs: Primo Bravo koffie is aanzienlijk scherper geprijsd dan de koffie van andere A-merken. Dat betekent meer koffie op kantoor voor minder geld. We rekenen graag voor je uit hoeveel je kunt besparen.
  • Fairtrade en biologisch: Waar komt de koffie nu vandaan? Onze espressobonen en fresh brew koffie zijn ook verkrijgbaar in fairtrade en biologische varianten. Een verantwoord kopje koffie, waarbij rekening wordt gehouden met mens en milieu. Dat smaak nog beter!

Punten Sparen

Bij aanschaf van Primo Bravo artikelen spaar je automatisch Primo Bravo punten. Bij elke € 2, - die je besteed aan Primo Bravo artikelen, spaar je 1 punt. Ieder punt is € 0,05 waard. Je kunt de punten inwisselen wanneer je 500 punten gespaard hebt. Je kunt met deze punten sparen voor korting op een automaat, een bol.com bon ter waarde van € 25, - of je kunt het bedrag doneren aan het Liliane Fonds. De gespaarde punten vind je links onderaan op de factuur.

Langerak de Jong heeft de Stichting Liliane Fonds uitgekozen als goed doel voor de opbrengst van ons Primo Bravo spaarprogramma. Het Liliane Fonds is een fonds voor kinderen in ontwikkelingslanden met een handicap. Jaarlijks geeft het Liliane Fonds aan duizenden kinderen en jongeren met een handicap een doeltreffende opstap voor hun verdere leven. Als je besluit jouw punten te doneren aan het Liliane Fonds, verhoogt Langerak de Jong de donatie met 25%. Iedere 500 punten is dus goed voor een overboeking van €31,25 voor het Liliane Fonds.

Het koffie en thee assortiment voor kantines en bedrijven

Direct Trade koffie

Wist je dat we naast Primo Bravo ook Direct Trade koffie hebben bij Langerak de Jong? Direct Trade koffie staat voor een rechtstreekse, ethische handelwijze die de koffieboeren en koffieliefhebbers wereldwijd met elkaar verbindt. Deze aanpak garandeert de hoogste kwaliteit van koffiebonen, ondersteunt duurzame landbouwpraktijken en draagt bij aan lokale gemeenschappen.

Bekijk onze Direct Trade koffie

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.