Totaalleverancier voor bouwlocaties

berg koffiebonen

Jouw harde werkers verdienen een heerlijke kop koffie

Snelle en gemakkelijke service voor zowel koffie, snacks als frisse drankjes. Bij Langerak de Jong adviseren we je graag om het aanbod voor jouw medewerkers op de bouwlocatie samen te stellen.

Vraag een adviseur op de koffie

Koffie, frisdrank en snacks op je eigen bouwlocatie

Bij Langerak de Jong weten we hoe belangrijk een snelle en goede service is bij een bouwlocatie. We geven je graag advies over een snelwerkende koffieautomaat. Hierbij houden we rekening met jouw wensen op het gebied van de smaak, gebruik en gemak.

We bieden een ruim assortiment thee en randproducten als melkproduct, suiker- en creamersticks en cacao. Hierdoor kun je gemakkelijk al jouw koffiebenodigdheden bij één leverancier bestellen. Ook koffiebekers kun je in ons assortiment vinden en door ons laten bedrukken. Personaliseer jouw koffiebekers met jouw logo, slogan en/of andere bedrukkingen.

 

Snack- of frisdrankautomaat

Ook een snackautomaat is een mooie aanwinst voor de bouwlocatie. Bied aan wat je wilt, van repen chocolade tot gezonde mueslibars. Wij begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuze. De verkoopadviseur maakt een contract op maat voor jou. Daarnaast helpen wij je ook met het indelen van de snackautomaat.

Als je ook frisdrank wilt aanbieden, kan dat gemakkelijk in een combi-automaat. Dit is ideaal voor het aanbieden van een gemakkelijk tussendoortje. Je kunt namelijk direct wat te drinken meenemen, waardoor jouw personeel volledig ontzorgt wordt. Mocht je alleen frisdrank willen aanbieden, dan hebben we daar ook frisdrankautomaten voor. De dranken worden in beide automaten gekoeld bewaard.

Bestellen

Wil je klant worden? Vul dan een contactformulier in. Je kunt dan gemakkelijk via onze webshop een bestelling plaatsen. In ons assortiment van meer dan 5500 producten kun je eenvoudig een selectie maken van de producten die voor jou belangrijk zijn. De producten worden toegevoegd aan jouw vaste bestellijst, zodat je het de volgende keer nóg makkelijker kunt bestellen.

 

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.