Bonen met een verhaal,
koffie met karakter

Langerak Pure Flavor

Langerak Pure Flavor is een eigen koffiemerk van Langerak de Jong. Bij Langerak Pure Flavor beschouwen we koffie niet slechts als een drank, maar als onze passie, ons vakmanschap en onze inzet. Onze avontuurlijke tocht vangt aan op de rijke koffieplantages in Afrika, waar bekwame boeren met een passie voor hun ambacht de basis leggen die essentieel is voor onze branderij in Brabant.

Meer over Langerak Pure Flavor

Onze Direct Trade koffie

Direct Trade koffie staat voor een rechtstreekse, ethische handelwijze die de koffieboeren en koffieliefhebbers wereldwijd met elkaar verbindt. Deze aanpak garandeert de hoogste kwaliteit van koffiebonen, ondersteunt duurzame landbouwpraktijken en draagt bij aan lokale gemeenschappen.

Meer over Direct Trade koffie

Onze eigen koffiebranderij

Langerak Pure Flavor heeft in 's-Hertogenbosch een eigen koffiebranderij. Hier benaderen we koffie als een kunst, van selectie tot roosteren, om elke smaakvoorkeur te bedienen. Onze experts helpen je de perfecte melange te vinden, van licht en fruitig tot donker en krachtig.

Naast onze premium koffie bieden we gepersonaliseerde verpakkingsmogelijkheden aan, zodat jouw koffieproducten perfect passen bij jouw merk. Bij Langerak Pure Flavor staat niet alleen de koffie centraal, maar de hele koffiebeleving. Ontdek onze passie voor kwaliteit en maak van jouw koffiemoment iets bijzonders.

Private Label koffie

Droom je van jouw eigen koffielabel? Bij Langerak Pure Flavor maken we het mogelijk! Steeds meer bedrijven kiezen voor private label koffie om een unieke ervaring te creëren die de werksfeer en teamgeest versterkt. Een exclusieve koffie, alleen voor jouw bedrijf, kan de tevredenheid en betrokkenheid van je medewerkers aanzienlijk verhogen.

Ook voor koffieleveranciers is een eigen label de perfecte manier om zich van de concurrentie te onderscheiden. Het biedt volledige controle over het productieproces en de kans om een unieke smaak te ontwikkelen. Dit resulteert in een onderscheidend aanbod voor je klanten, meer transparantie en sterkere klantrelaties.

Ontdek hoe je jouw eigen koffiemerk kunt starten

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.