Een lekkere warme kop koffie en een mueslireep bij jou op kantoor

berg koffiebonen

Langerak de Jong is dé food en non-food leverancier voor jouw kantoor. Een kopje koffie, een warme hap, een lekker tussendoortje, een belegd broodje en gezonde snacks. Maar ook voor schoonmaakartikelen en sanitaire producten kun je bij ons terecht. Met ons brede assortiment kunnen we jouw kantoor voorzien van alle benodigdheden.

Koffie, frisdrank en snacks aan je bureau

Bij Langerak de Jong weten we als geen ander hoe belangrijk goede koffie is. Op het werk ben je gewend aan een bepaald merk of smaak. Met Primo Bravo koffie valt er genoeg te kiezen. Dark roast voor een pittige bak koffie, maar ook het verfijnde aroma van onze excellent-melanges en alles ertussenin. Langerak de Jong biedt je graag de fairtrade en biologische koffie aan, waarmee je de koffieboeren en het milieu helpt. Zo past de koffie naadloos bij jullie beleid rond duurzaam ondernemen. 

Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door twee grote koffiebranders en daarnaast branden wij zelf ook koffie!  Proef zelf de voordelen van Primo Bravo en geniet elke dag van je keuze. Meer weten over Primo Bravo?

Snack- en frisdrankautomaten

Ook een snackautomaat is een mooie aanwinst voor op het kantoor. Bied aan wat je wilt, van repen chocolade tot gezonde mueslibars. Wij begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuze. De verkoopadviseur maakt een contract op maat voor jou. Daarnaast helpen wij je ook met het indelen van de snackautomaat.

Als je ook frisdrank wilt aanbieden, kan dat gemakkelijk in een combi-automaat. Dit is ideaal voor het aanbieden van een gemakkelijk tussendoortje. Je kunt namelijk direct wat te drinken meenemen, waardoor jouw klanten én personeel volledig ontzorgt worden. Mocht je alleen frisdrank willen aanbieden, dan hebben we daar ook frisdrankautomaten voor. De dranken worden in beide automaten gekoeld bewaard.

Bestellen

Wil je klant worden? Vul dan een contactformulier in. Je kunt dan gemakkelijk via onze webshop een bestelling kunt plaatsen. In ons assortiment van meer dan 5500 producten, kun je eenvoudig een selectie maken van de producten die voor jou belangrijk zijn. De producten worden toegevoegd aan jouw vaste bestellijst, zodat je het de volgende keer nóg makkelijker kunt bestellen.

 

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.