Edge Fresh Brew 6000

  • Grote capaciteit
  • Snel en vele keuzes
  • Optie voor koudwatermodule
Offerte aanvragen
Edge Fresh Brew 6000
  • Grote capaciteit
  • Snel en vele keuzes
  • Optie voor koudwatermodule
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Fresh brew
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder, Suiker, Wienermelange

De De Jong Duke Edge Fresh Brew 6000 is een hoogwaardig koffiezetapparaat dat ideaal is voor drukke commerciële omgevingen zoals kantoren, kantines, personeelsruimte en bouwlocaties. Dit apparaat is ontworpen om snel en eenvoudig heerlijke koffie te zetten van de hoogste kwaliteit, dankzij de geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen.

Co-Ex brewer

Het apparaat beschikt over een uniek zetsysteem dat zorgt voor een constante koffiekwaliteit en een snel zetproces. Met een capaciteit van 190 kopjes per uur is dit apparaat perfect geschikt voor drukke omgevingen waar snelheid en efficiëntie van groot belang zijn.

Gebruiksvriendelijk en gemak

De De Jong Duke Edge Fresh Brew 6000 is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te bedienen dankzij het intuïtieve touch screen. Hiermee kunt u eenvoudig de gewenste instellingen selecteren en aanpassen, zoals de sterkte van de koffie en de hoeveelheid water. Bovendien is het apparaat voorzien van automatische reinigingsprogramma's, wat het onderhoud vereenvoudigt en de levensduur verlengt.

Stijlvol en modern

Het apparaat heeft niet alleen geavanceerde technologie, maar ook een stijlvol en modern design. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en heeft een slank profiel dat in elke omgeving past. 

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig koffiezetapparaat dat snel, efficiënt en van de hoogste kwaliteit is, dan is de De Jong Duke Edge Fresh Brew 6000 een uitstekende keuze.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact