Novo

  • Eigen waterreservoir
  • Verse filterkoffie
  • Warmhoudplaat
Offerte aanvragen
Novo
  • Eigen waterreservoir
  • Verse filterkoffie
  • Warmhoudplaat
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Snelfilter
Dranken
Kannenfunctie, Koffie, Met waterreservoir

De Bravilor Bonamat Novo is een populaire koffiemachine voor bedrijven en instellingen die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor hun koffiebehoeften. Deze machine is ontworpen om snel en gemakkelijk een heerlijke kop koffie te zetten, met behoud van de kwaliteit van de filterkoffie.

Compact en eenvoudig

De Bravilor Bonamat Novo is een compacte koffiemachine met een eenvoudige bediening. Het apparaat is geschikt voor de bereiding van filterkoffie en beschikt over een kan met een inhoud van 1,7 liter. Dankzij het slimme ontwerp is de machine zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

Snelle koffie

Een van de belangrijkste kenmerken van de Bravilor Bonamat Novo is de snelheid waarmee de machine koffie kan zetten. Het apparaat kan in korte tijd een grote hoeveelheid koffie zetten, waardoor het perfect is voor drukke kantoren en instellingen. Bovendien zorgt het geavanceerde zetsysteem voor een uitstekende koffiekwaliteit, waardoor uw medewerkers en klanten kunnen genieten van heerlijke koffie.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact