Frisdrankautomaat kopen

Op zoek naar een frisdrankautomaat voor jouw bedrijf? Bij Langerak de Jong hebben we diverse frisdrankautomaten die ervoor zorgen dat jij je drankjes altijd koel hebt staan! Kies zelf welke verkoelende frisdranken je wilt aanbieden, afgestemd op de smaak van je medewerkers. Voor een kleine vergoeding kunnen ze hun favoriete frisdrank kopen, ideaal voor een verfrissend moment tijdens de werkdag! Onze automaten zijn niet alleen praktisch, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte en dragen bij aan een positieve en energieke werksfeer.

 

Een frisdrankautomaat voor jouw bedrijf

Op zoek naar een nieuwe frisdrankautomaat of wil je de bestaande vervangen? Of je nu al precies weet wat je wilt of nog advies nodig hebt, bij Langerak de Jong helpen we je graag! Met onze jarenlange ervaring sinds 1933, garanderen wij kwaliteit en betrouwbaarheid voor jouw bedrijf. Ontdek vandaag nog ons assortiment frisdrankautomaten.

Plan een adviesgesprek in

Frisdrankautomaat plaatsen

Heb je al een idee waar je je frisdrankautomaat neer wilt zetten? Of het nu de kantine, personeelsruimtes, bouwlocaties of grote werkruimtes zijn, je kunt je frisdrankautomaat op verschillende plekken binnen jouw bedrijf installeren. Bij Langerak de Jong staan we klaar om je te adviseren over de beste locatie voor jouw frisdrankautomaat.

Onderhoud en storingen van de automaat

Bij Langerak de Jong bieden we meer dan alleen plaatsing en installatie van jouw frisdrankautomaat. Indien gewenst nemen we ook het onderhoud voor onze rekening en staan paraat bij eventuele storingen. Zo kun je altijd rekenen op een zorgeloze service en optimale prestaties van de frisdrankautomaat.

Frisdrank bestellen

Via ons handige bestelportaal kun je ook eenvoudig de frisdranken voor in de automaat aanschaffen.

 

Soorten frisdrankautomaten

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan frisdrankautomaten. Hieronder vind je een selectie uit ons aanbod. Van compacte modellen voor kleinere ruimtes tot geavanceerde automaten met een grote capaciteit voor drukbezochte locaties. Elk type is ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

voor gekoelde frisdranken

Coca cola frisdrankautomaat

Jaski Vendo Global Snack Economy

 • Energielabel A++. De meeste zuinige klasse
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Temperatuurscheiding mogelijk
snackautomaat of snoepautomaat te bestellen bij Langerak

voor snacks en dranken

Snoep en frisdrankautomaat

Jaski Crane Merchant Media Touch

 • Temperatuur beveiliging
 • Voorzien van touchscreen
 • Meerdere producten tegelijk kopen

voor bevroren snacks

Vriesautomaat

Jaski Fastcorp Divi robot

 • First-in first-out systeem
 • Milieuvriendelijke koeling
 • Geschikt voor alle betaalsystemen

voor gekoelde/ gezonde snacks

Versautomaat

Jaski Crane MS Shopper

 • Energiezuinig
 • Gekoelde extra voorraadruimte in de automaat
 • Deurtjes gaan automatisch open

Wist je dat we ook snackautomaten en koffieautomaten verkopen? Onze adviseurs vertellen je graag meer.

 

Inhoud voor de frisdrankautomaat

Wij hebben meer dan 5500 verschillende producten in het assortiment, variërend van klassieke frisdranken tot gezonde alternatieven. Of je nu op zoek bent naar populaire merken of ambachtelijke drankjes, bij ons vind je het allemaal. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat je altijd iets passends kunt aanbieden, afgestemd op de voorkeuren van je medewerkers. Met zoveel keuze is er altijd een drankje dat bij elk moment van de dag past.

Bekijk het assortiment dranken

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van onze producten voorop. We kijken samen met jou welke frisdrankautomaat het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen. 

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.