Cafitesse Excellence Touch Experience

  • Grote capaciteit
  • Snelle zwarte koffie
  • Gemakkelijk in onderhoud
Offerte aanvragen
Cafitesse Excellence Touch Experience
  • Grote capaciteit
  • Snelle zwarte koffie
  • Gemakkelijk in onderhoud
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Liquid
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder

De Cafitesse Excellence Touch biedt grote keuze in warme dranken op het werk, in het bewezen concept van Cafitesse. Ben je op zoek naar een perfecte koffie-ervaring? Dat kan heel makkelijk. Met de Cafitesse Excellence Touch Experience. Een uniek systeem, dat als enige een hoge capaciteit combineert met een hoge kwaliteit koffie (tot wel 700 kopjes per uur). Met het gesloten zetsysteem geniet iedereen op elk moment van een perfecte koffie.

Je bedient zo dagelijks een groot aantal van 20 tot 80 koffieliefhebbers op het werk.

Capaciteit

Snel en makkelijk je favoriete koffie kiezen? Door de hoge zetsnelheid en capaciteit kan iedereen makkelijk zijn koffie kiezen. Het kost de machine 6 seconden om een kop zwarte koffie en 12 seconden om een cappuccino te bereiden.

Bij de Cafitesse Excellence Touch Experience kun je kiezen uit 2 varianten. Eén met een capaciteit van 300 kopjes per uur en één met een capaciteit van 700 kopjes per uur.

Varianten

De Cafitesse Excellence Touch Expierence is er in 3 varianten:

  • Standaard, met een vast wateraansluiting,
  • Watertank van 3 liter, kan overal geplaatst worden,
  • Instant, met een vaste wateraanluiting en een extra canister voor cacao, instant melk of suiker

Gesloten systeem

Het gesloten zetsysteem garandeert je een perfecte kop koffie, optimaal gemak en het eenvoud van bijvullen en reinigen. 

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact