OptiVend s (TS) Touch

  • Eenvoudige bereiding
  • Korte zettijd
  • Veel opties en uitbreidingen
Offerte aanvragen
OptiVend s (TS) Touch
  • Eenvoudige bereiding
  • Korte zettijd
  • Veel opties en uitbreidingen
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Instant
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Met waterreservoir

De Animo OptiVend S TS Touch is de ideale koffiemachine voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor hun koffiebehoeften. Deze koffiemachine biedt niet alleen een uitstekende koffiekwaliteit, maar is ook zeer efficiënt en eenvoudig te onderhouden.

Rijke, volle smaak

De Animo OptiVend S TS Touch maakt gebruik van verse bonen en beschikt over een geavanceerd zetsysteem dat zorgt voor een perfecte extractie en een rijke, volle smaak. Met het intuïtieve touchscreen bedieningspaneel kunt u snel en gemakkelijk uw favoriete koffie selecteren, zoals een espresso, cappuccino of latte.

Efficiëntie en gemak

Een van de belangrijkste kenmerken van de Animo OptiVend S TS Touch is de efficiëntie. De machine is in staat om snel en gemakkelijk grote hoeveelheden koffie te zetten, waardoor het perfect is voor drukke kantoren en bedrijven. Bovendien is de machine zeer onderhoudsvriendelijk, dankzij het automatische reinigingssysteem en het gemakkelijk te onderhouden ontwerp.

Duurzaam

De Animo OptiVend S TS Touch is ook een duurzame keuze. De machine is voorzien van energiebesparende functies, zoals een automatische uitschakelfunctie en een modus voor laag verbruik. Daarnaast is de machine gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan, waardoor het een slimme investering is voor elk bedrijf.

Kortom, de Animo OptiVend S TS Touch is een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte koffiemachine van topkwaliteit

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact