Bonenkoffie apparaat

Op zoek naar het perfecte bonenkoffie apparaat? Bij Langerak de Jong vind je hoogwaardige zakelijke koffiemachines die van elke koffiepauze een bijzonder moment maken. Onze bonenkoffie apparaten bieden de mogelijkheid om de smaak volledig naar wens aan te passen. Dit doe je door de instelling van de maalgraad, de keuze van de koffieboon en de koffiesterkte te personaliseren.

Of je nu houdt van een sterke espresso of een mildere koffie, onze machines voldoen aan elke behoefte. Wij staan klaar om je te helpen de perfecte machine te vinden die aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften. Daarnaast bieden we deskundige ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat je altijd kunt genieten van eersteklas koffie. Met onze bonenkoffie apparaten maak je van je kantoor een plek waar koffieliefhebbers zich thuis voelen en waar productiviteit en plezier hand in hand gaan.

 

Een bonenkoffie apparaat op het werk

Op zoek naar een nieuwe bonenkoffie apparaat voor je bedrijf? Of wil je de huidige vervangen? Bij Langerak de Jong staan we klaar om je te helpen. Met meer dan 90 jaar ervaring garanderen wij kwaliteit en betrouwbaarheid voor jouw bedrijf.

Plan een adviesgesprek in

Bonenkoffie apparaat plaatsen

Overweeg je waar je je bonenkoffie apparaat wilt plaatsen? Of het nu in de kantine, personeelsruimtes, bouwlocaties of grote werkruimtes is, je kunt je bonenkoffie apparaat op verschillende locaties binnen jouw bedrijf installeren. Bij Langerak de Jong voorzien we je van deskundig advies over de ideale plaatsing van je bonenkoffie apparaat.

Onderhoud en storingspreventie

Bij Langerak de Jong bieden we meer dan alleen plaatsing en installatie van je bonenkoffie apparaat. Indien gewenst, nemen we ook het onderhoud voor onze rekening en zijn we snel ter plaatse bij eventuele storingen. Zo kun je altijd vertrouwen op zorgeloze service en optimale prestaties van je bonenkoffie apparaat.

Eenvoudig koffie bestellen

Via ons handige bestelportaal kun je ook moeiteloos de benodigde koffie voor je apparaat aanschaffen. Kies voor Langerak de Jong en geniet van hoogwaardige bonenkoffie op het werk.

Optivend Touch, Animo, koffiezetapparaat, koffiemachine, Langerak de Jong, koffie, touchscreen, energiezuinig, exclusief ontwerp, opties, uitbreidingen, instelbare koffie

 

Soorten koffiebonen apparaten

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan koffieapparaten. Hieronder vind je slechts een selectie van ons aanbod. Wij leveren 25 verschillende koffieautomaten met bonen. Bekijk ons complete aanbod hier.

180 kopjes per uur

Zia Espresso 18000

 • Barista kwaliteit bonenkoffie
 • Gescheiden heetwater uitgifte
 • Full colour touchscreen
 • Ontworpen voor veeleisende omgevingen 
 • Hoogwaardige materialen 
Koffieautomaat Franke

100 kopjes per uur

Franke A600

 • Geïntegreerd melksysteem
 • Hoge kwaliteit zetsysteem
 • Gebruiksvriendelijke bediening
 • Krachtig maalsysteem
 • Touch screen-interface
Koffiemachine Jura

80 kopjes per uur

Jura WE8

 • Eenvoudige bereiding
 • Groot waterreservoir
 • Aantrekkelijke vormgeving
 • One-Touch-functie
 • 16 verschillende warme specialiteiten

Wist je dat we ook frisdrankautomaten en soepautomaten verkopen? Onze adviseurs helpen je graag met advies.

Inhoud voor het koffieapparaat

Ons assortiment omvat meer dan 20 verschillende soorten koffiebonen, variërend van krachtige espresso's tot zachte blends. Elke boon is zorgvuldig geselecteerd om diversiteit en kwaliteit te garanderen, perfect voor elke koffieliefhebber en elk moment van de dag.

Bekijk het assortiment in ons portaal

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van onze producten voorop. We kijken samen met jou welk bonenkoffie apparaat het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen. 

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.