Zia Fresh Brew 6000

  • Grote capaciteit
  • Grote keuze in dranken
  • Optie voor betaalfunctie
Offerte aanvragen
Zia Fresh Brew 6000
  • Grote capaciteit
  • Grote keuze in dranken
  • Optie voor betaalfunctie
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Fresh brew
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder, Suiker, Wienermelange

De De Jong Duke Zia Fresh Brew 6000 - een geavanceerd koffiezetapparaat dat garant staat voor heerlijk verse koffie in elke omgeving. De Zia Fresh Brew 6000 biedt een geavanceerde zetmethode die voldoet aan de eisen van elke koffieliefhebber.

Verse koffie met heerlijke aroma's

Met de De Jong Duke Zia Fresh Brew 6000 kun je genieten van de authentieke smaak en aroma van vers gezette koffie. Het geheim zit hem in de geavanceerde zetmethode en het speciale extractieproces, waardoor de koffiebonen hun volle smaak vrijgeven. Of je nu kiest voor een stevige kop zwarte koffie of een milde koffie met melk, de Zia Fresh Brew 6000 zorgt voor een perfecte kop koffie, elke keer weer.

Meerdere koffiespecialiteiten

De Zia Fresh Brew 6000 biedt niet alleen kwaliteit, maar ook veelzijdigheid. Met dit koffiezetapparaat kunt u verschillende koffiespecialiteiten bereiden, zoals americano, café au lait en espresso. Bovendien kunt u met de instelbare koffiesterkte en waterhoeveelheid uw koffie naar eigen smaak aanpassen. Zo kunt u altijd genieten van de perfecte kop koffie die precies aan uw voorkeuren voldoet.

Gebruiksgemak

Een ander voordeel van de De Jong Duke Zia Fresh Brew 6000 is het gebruiksgemak. Het intuïtieve bedieningspaneel maakt het eenvoudig om de gewenste koffie-instellingen aan te passen. Met slechts een paar drukken op de knop heeft u uw favoriete kop koffie klaar. Bovendien is het apparaat voorzien van een handige en gemakkelijk te onderhouden koffie-uitloop, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is.

Kortom, de De Jong Duke Zia Fresh Brew 6000 biedt een hoogwaardige koffie-ervaring met zijn verse koffie, veelzijdigheid en gebruiksgemak.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact