Snoepautomaat kopen

Wil jij je medewerkers verrassen met een heerlijk tussendoortje tijdens hun werkdag? Overweeg dan een snoepautomaat te plaatsen! Bepaal zelf welk snoep je aanbiedt, passend bij de voorkeuren van je team. Met een minimale bijdrage kunnen je medewerkers genieten van hun favoriete snoep of snack, perfect als aanvulling bij de koffie!

Een snoepautomaat in je bedrijf stimuleert niet alleen een positieve werksfeer maar biedt ook een handige oplossing voor de kleine trekmomenten. Kies uit een breed assortiment van klassieke lekkernijen tot gezonde snacks en creëer een unieke ervaring op de werkplek. Onze automaten zijn gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm, waardoor ze een zorgeloze toevoeging zijn aan elke bedrijfsomgeving.

 

Een snoepautomaat voor jouw bedrijf

Op zoek naar een nieuwe snoepautomaat of wil je de bestaande vervangen? Of je nu al precies weet wat je wilt of nog advies nodig hebt, bij Langerak de Jong helpen we je graag! Met onze jarenlange ervaring sinds 1933, garanderen wij kwaliteit en betrouwbaarheid voor jouw bedrijf. Ontdek vandaag nog ons assortiment snoepautomaten.

Plan een adviesgesprek in

Snoepautomaat plaatsen

Weet je al waar je je snoepautomaat wilt plaatsen? Of het nu de kantine, personeelsruimtes, bouwlocaties of grote werkruimtes zijn, je kunt je snoepautomaat op verschillende plekken binnen jouw bedrijf installeren. Bij Langerak de Jong geven we je graag advies op maat over de ideale plaatsing van je snoepautomaat.

Onderhoud en storingen van de automaat

Bij Langerak de Jong bieden we meer dan alleen plaatsing en installatie van jouw snoepautomaat. Indien gewenst nemen we ook het onderhoud voor onze rekening en staan paraat bij eventuele storingen. Zo kun je altijd rekenen op een zorgeloze service en optimale prestaties van de snoepautomaat.

Snoep bestellen

Via ons handige bestelportaal kunt u ook eenvoudig het snoep voor in de automaat aanschaffen. Wij zorgen ervoor dat u altijd voorzien bent van de lekkerste en meest populaire snacks.

 

Soorten snoepautomaten

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan snoepautomaten. Hieronder vind je een selectie uit ons aanbod.

voor snoep, koek en chips

Snoepautomaat

Jaski Vendo Global Snack Economy

 • Energielabel A++. De meeste zuinige klasse
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Temperatuurscheiding mogelijk
snackautomaat of snoepautomaat te bestellen bij Langerak

voor snacks en dranken

Combi snackautomaat

Jaski Crane Merchant Media Touch

 • Temperatuur beveiliging
 • Voorzien van touchscreen
 • Meerdere producten tegelijk kopen

voor ijsjes

Vriesautomaat

Jaski Fastcorp Divi robot

 • First-in first-out systeem
 • Milieuvriendelijke koeling
 • Geschikt voor alle betaalsystemen

voor gekoelde/ gezonde snacks

Versautomaat

Jaski Crane MS Shopper

 • Energiezuinig
 • Gekoelde extra voorraadruimte in de automaat
 • Deurtjes gaan automatisch open

Wist je dat we ook frisdrankautomaten en koffieautomaten verkopen? Onze adviseurs helpen je graag met advies.

 

Inhoud voor de snoepautomaat

Wij hebben meer dan 5500 verschillende producten in het assortiment, waaronder een groot aanbod van snoepgoed variërend van M&M's tot Autodrop en van koeken tot populaire chocoladerepen zoals Mars en Snickers. Onze selectie omvat zowel klassieke favorieten als nieuwe, spannende smaken, zodat er altijd iets is voor elke zoetekauw.

Of het nu gaat om een snelle snack of een zoete traktatie, onze snoepautomaten zijn gevuld met opties die gegarandeerd in de smaak vallen bij je medewerkers. Met zoveel keuzevrijheid kan iedereen zijn favoriete lekkernij vinden, perfect voor een energieboost tijdens de werkdag.

Bekijk het assortiment snoep, koeken en snacks

Chips, koekjes en snoep producten om uw kantine aan te vullen

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van onze producten voorop. We kijken samen met jou welke snoepautomaat het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen. 

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.