Jura X4 Dark Inox koffiemachine

  • WiFi connect
  • 13 koffiespecialiteiten
  • Professional Aroma Grinder 2.0
Offerte aanvragen
Jura X4 Dark Inox koffiemachine
  • WiFi connect
  • 13 koffiespecialiteiten
  • Professional Aroma Grinder 2.0
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Espresso, Heet water, Koffie

Koffiemachine voor hoogstaand genieten van koffiespecialiteiten 

De volautomatische Jura X4 maalt koffiebonen met de Professional Aroma Grinder en combineert drie innovatieve zetprocessen. De Café crème profiteert van de 3D brouwtechnologie en de espresso smaakt krachtig en evenwichtig dankzij de Pulsextractieproces.

Superieure koffiekwaliteit met één druk op de knop

Deze koffiemachine van Jura is snel te bedienen dankzij de kleurendisplay aan de voorkant met One-Touch Lungo functie, wat zorgt voor een eenvoudige en intuïtief operatie.

De innovatieve Professional Aroma Grinder (P.A.G.2) levert een uitstekende maalkwaliteit, wat essentieel is voor het vrijkomen van de rijke verscheidenheid aan aroma's van diverse koffietypes en -brandingen, rechtstreeks in je kopje. De molen pauzeert tussen het malen door om overbelasting te voorkomen, wat bijdraagt aan zijn duurzaamheid van de koffiemachine. Daarnaast garanderen drie verschillende bereidingsmethodes dat elke koffiespecialiteit met slechts één druk op de knop haar unieke smaakprofiel perfect tot uiting brengt.

Kwaliteit

Met 1 druk op de knop en automatisch krijgt de geselecteerde koffiespecialiteit zijn bijzondere karakter, en de drie verschillende zetprocessen zorgen voor het perfecte koffieresultaat. De perfecte maalresultaat wordt gecreëerd door de Professional Aroma Grinder (PAG2), die de maximale verscheidenheid van aroma’s van elk soort gebrande koffie in het kopje brengt.

Design

De X4 Dark Inox is een klassiek Jura-design met rechte lijnen, een echte eyecatcher. Het design oogt stijlvol op je werkplek en het ontwerp brengt esthetiek en functionaliteit in evenwicht. De 3,5inch kleurendisplay en de Dark Inox kleur, voegt een moderne en strakke uitstraling toe.

Gebruikersgericht

De X4 presenteert zich met geavanceerde functionaliteit en is gebaseerd op een gebruikersgericht concept. De koffiemachine ondersteunt de MDB-standaard, waardoor het mogelijk wordt gemaakt om veel betaalsystemen aan te sluiten. Naast dat de MDB interface 2.0 die maximale flexibiliteit biedt, is de Pocket Pilot 2.0 ook een overtuigende oplossing. De gratis software combineert contactloos betalen met een facturatie en beheersysteem tot een webgebaseerde tool. 

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact