L'OR Suprême

  • Modern en compact
  • Stijlvol uiterlijk
  • Verse melk optie
Offerte aanvragen
L'OR Suprême
  • Modern en compact
  • Stijlvol uiterlijk
  • Verse melk optie
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Pads en Cups
Dranken
Espresso, Heet water, Koffie, Met waterreservoir, Verse melk

De L'OR Suprême koffiemachine is de enige Douwe Egberts cups en pads machine in het assortiment. Deze machine heeft een modern en elegant uiterlijk waardoor het goed staat op elke locatie. De machine is geschikt voor een kleinere groep gebruikers, 5-20 om precies te zijn. Een heerlijke kop koffie levert ongeveer 40 seconden de tijd op om met je collega bij de koffiemachine te praten. Kortom, het is een goede machine voor kleinere bedrijven. 

De L'OR Suprême kwaliteit

Met de Douwe Egberts L'OR Suprême koffiemachine kan jij heerlijke koffie zetten, gemaakt met de exclusieve melanges van hoge kwaliteit koffiebonen. De L'OR Suprême is passend bij 6 verschillende blends, elk met hoge kwaliteit bonen. De keuze in blends is niet reuzen, echt kan je de machine wel uitbreiden en de koffie op die manier geheel jouw smaak maken. De Suprême machine heeft de mogelijkheid tot verse melk en een aparte heet water uitloop, op deze manier wordt verzekerd dat jij geen koffiedruppel in je thee proeft.

Warme dranken in een handomdraai

Het gebruik van de L'OR Suprême blends maken het zetten van een heerlijke kop koffie gemakkelijk, jij hoeft geen koffiebonen bij te vullen of te malen. Daarnaast is het gebruik van de DE machine gemakkelijk omdat het is uitgerust met een intuïtief 5-inch touchscreen. Met het gebruik van de tochscreen kan jij met één druk een goede kop koffie in je hand hebben. 

Eenvoudige reiniging

De Douwe Egberts L'OR Suprême is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, onder andere omdat het een flexibele machine is. De machine is door het kleine formaat overal neer te zetten, ook als daar geen vastebwateraansluiting is. 

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact