Bolero Pico Latte Touch

  • Eenvoudige bediening
  • Gescheiden heetwater uitgifte
  • Kleuren touchscreen
Offerte aanvragen
Bolero Pico Latte Touch
  • Eenvoudige bediening
  • Gescheiden heetwater uitgifte
  • Kleuren touchscreen
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Instant
Dranken
Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie

De Instant Bolero Touch-lijn bestaat uit handige, snelle, probleemloze en veelzijdige machines. 

De Bolero Pico Latte Touch heeft twee canisters. Je kunt instantkoffie en topping (melkpoeder) plaatsen om andere koffiespecialiteiten zoals cappuccino's en lattes te serveren.

Energiebesparende modus

De koffiemachine is uitgerust met een energiebesparende modus om energieverbruik te besparen wanneer de machine niet wordt gebruikt.  

Touchscreen met kleur

Een van de nieuwe features in deze lijn is de 7 inch LCD-scherm. The Bolero Touch Pico Latte heeft een klein touchscreen waarop alleen de dranknamen worden weergegeven. Op het menu kunnen drie dranken worden weergegeven. 

Extra opties

  • Kannenfunctie. Doordat de grootte tussen het spatpaneel en uitloop beperkt is, kan er een formaat van 0,9 liter en standaard 2 liter worden gebruikt
  • MDB-kit voor betaalsysteem

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact