Zia Espresso 19000

  • Grote capaciteit
  • Meer Canisters
  • Nieuw ontwikkelde brewer
Offerte aanvragen
Zia Espresso 19000
  • Grote capaciteit
  • Meer Canisters
  • Nieuw ontwikkelde brewer
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Koffie

De Jong Duke Zia Espresso 19000 is een geavanceerd en krachtig espresso-apparaat dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dit professionele koffiezetapparaat is speciaal ontworpen voor veeleisende omgevingen zoals drukke personeelsruimtes, schoolkantines en kantoren waar alleen het allerbeste goed genoeg is.

Hoge capaciteit en indrukwekkende kwaliteit

Met een indrukwekkende capaciteit van 180 kopjes per uur, levert de Zia Espresso 19000 keer op keer perfecte espresso's met een rijke smaak en een romige crema. Het apparaat maakt gebruik van geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen om een optimale extractie te garanderen en zo de hoogste kwaliteit koffie te bereiken.

Instelbare koffieprofielen en vele mogelijkheden

De Zia Espresso 19000 biedt ook een scala aan mogelijkheden om aan de individuele voorkeuren van uw klanten of gasten te voldoen. Met een eenvoudig te bedienen touch screen-interface kunnen gebruikers de gewenste koffie-instellingen aanpassen, zoals de maalgraad, de koffiehoeveelheid en de temperatuur. Het apparaat kan ook worden geprogrammeerd om verschillende koffieprofielen op te slaan, zodat elke gebruiker zijn of haar favoriete koffie met één druk op de knop kan bereiden.

Hoogwaardige materialen

Het strakke en moderne design van de Zia Espresso 19000 maakt het een ware blikvanger in elke omgeving. Het apparaat is vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en biedt niet alleen een uitstekende functionaliteit, maar ook een aantrekkelijke uitstraling. 

Als u op zoek bent naar een koffiezetapparaat van topkwaliteit dat snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is, dan is de De Jong Duke Zia Espresso 19000 de ideale keuze.

 

De Co-Ex brewer van De Jong Duke

 

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact