Edge Espresso 8000

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Veel opties en uitbreidingen
  • Barista kwaliteit bonenkoffie
Offerte aanvragen
Edge Espresso 8000
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Veel opties en uitbreidingen
  • Barista kwaliteit bonenkoffie
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder, Suiker, Wienermelange

De De Jong Duke Edge Espresso 8000 is een topklasse espresso-apparaat dat perfect is voor ruimtes zoals kantoren, kantines en bouwlocaties. Dit apparaat is ontworpen om een ongekende kwaliteit van espresso en koffie te leveren, dankzij de combinatie van geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen.

Co-Ex brewer

De Edge Espresso 8000 beschikt over een uniek zetsysteem, de Co-Ex brewer, dat zorgt voor een constante en perfecte espresso-extractie. Met een capaciteit van 120 kopjes per uur, is dit apparaat ideaal voor drukke omgevingen waar snelheid en kwaliteit van essentieel belang zijn.

intuïtief touch screen

Het apparaat is gemakkelijk te bedienen dankzij het intuïtieve touch screen, waarop u de gewenste instellingen kunt kiezen. Bovendien kunt u met de automatische reinigingscyclus en ontkalkingsprogramma's eenvoudig het apparaat schoon houden en de levensduur verlengen.

Visueel aantrekkelijk

De Jong Duke Edge Espresso 8000 is niet alleen technisch geavanceerd, maar ook visueel aantrekkelijk. Het apparaat is vervaardigd van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal en glas, en heeft een modern en stijlvol design dat past in elke omgeving.

Als u op zoek bent naar een hoogwaardig espresso-apparaat dat een uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid biedt, dan is de De Jong Duke Edge Espresso 8000 een uitstekende keuze.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact