Optibean Touch

  • Exclusief ontwerp
  • Compact formaat
  • Energiezuinig
Offerte aanvragen
Optibean Touch
  • Exclusief ontwerp
  • Compact formaat
  • Energiezuinig
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder

Als u op zoek bent naar een koffiemachine van topkwaliteit voor uw bedrijf, dan is de Animo OptiBean Touch een uitstekende keuze. Deze koffiemachine is niet alleen stijlvol en functioneel, maar biedt ook een scala aan functies om uw koffie-ervaring te verbeteren.

Geavanceerd zetsysteem

De Animo OptiBean Touch maakt gebruik van verse bonen en beschikt over een geavanceerd zetsysteem voor een perfecte extractie en een rijke, volle smaak. Met zijn intuïtieve touchscreen bedieningspaneel kunt u snel en eenvoudig uw favoriete koffie selecteren, zoals een espresso, cappuccino of latte.

Onderhoudsvriendelijk ontwerp

Een van de belangrijkste voordelen van de Animo OptiBean Touch is het onderhoudsvriendelijke ontwerp. De machine beschikt over een automatisch reinigingssysteem, waardoor het schoonmaken snel en eenvoudig is. Bovendien is de machine gemakkelijk te onderhouden, waardoor u altijd kunt genieten van heerlijke koffie.

Duurzame machine

Naast het bieden van uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak, is de Animo OptiBean Touch ook een duurzame keuze. De machine is voorzien van energiebesparende functies, zoals een automatische uitschakelfunctie, en is gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan.

Kortom, als u op zoek bent naar een koffiemachine die uw bedrijf naar een hoger niveau tilt, dan is de Animo OptiBean Touch de perfecte keuze.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact