Cafitesse Quantum Touch 300

  • 340 kopjes per uur
  • Aangepaste koffiesterkte
  • Dubbele uitloop
  • Energielabel A ++
Offerte aanvragen
Cafitesse Quantum Touch 300
  • 340 kopjes per uur
  • Aangepaste koffiesterkte
  • Dubbele uitloop
  • Energielabel A ++
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Liquid
Dranken
Heet water, Kannenfunctie, Koffie

Binnen enkele seconden heerlijke koffie in grote hoeveelheden? Dat kan met de Cafitesse Quantum Touch. De Quantum lijn tapt tot 41L in een uur, kost maar 5 minuten schoonmaaktijd per week, vult een kan van 1,5L in 23 seconden en zet 1 kop zwarte koffie in 3 seconden. Dankzij de 4,3 inch touchscreen, kan je ook nog eens de sterkte van je koffie aanpassen.

Instructies over schoonmaken, bijvullen, service informatie en overig onderhoud is op de display te vinden.

Dubbele uitloop

Dankzij de dubbele uitloop kun je 2 verschillende koffie varianten tegelijk maken in 4 seconden tijd. In een uur tijd voorzie je 800 mensen van koffie, zonder dat jouw koffiemachine een pauze nodig heeft.

Onderhoud

Dankzij de intuïtieve bediening en slim ontworpen systeem, is de machine energiezuinig, eenvoudig en snel schoon te maken en vlot bijgevuld. Hierdoor is er optimale hygiëne en meer tijd om te genieten van een heerlijke kop koffie.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.