Koffie groothandel

De beste koffie om je medewerkers zo goed mogelijk hun werkdag te laten starten, die bestel je gewoon in onze koffie groothandel. Vul je voorraad weer aan door eenvoudig te bestellen in ons klantportaal! Voor iedere koffiedrinker wat wils, want we hebben alles van espresso bonen, koffie cups, koffie pads, snelfilterkoffie tot instantkoffie. En natuurlijk ook suiker, creamer en koffiemelk mogen niet ontbreken. In onze groothandel kun je voor alle koffie items terecht!

 

Koffie en andere kantine benodigdheden

Maar we zijn meer dan een koffie groothandel! Naast de fantastische koffiekeuzes, biedt het assortiment een breed scala aan producten om jouw kantine compleet te maken. Denk daarbij aan thee, frisdrank, soep, broodjes en smakelijke snacks, perfect voor elk moment van de dag.

Voor de inrichting van je kantine hebben we handige kantinebenodigdheden, theedozen, servetten en artikelen in dispenserverpakkingen die je via het portaal kunt bestellen. Langerak is jouw groothandel voor alles wat je nodig hebt om van jouw kantine een plek te maken waar iedereen zich thuis voelt en vindt wat hij graag eet en drinkt.

Ga direct naar het klantportaal

 

De voordelen van onze totale groothandel voor kantinehouders

Als gespecialiseerde koffie groothandel voor kantinebenodigdheden bieden we een uitgebreid assortiment van koffiemerken en varianten aan. Hierdoor kun jij als kantinehouder kiezen uit diverse smaken en types, van bonen tot capsules, en deze eventueel afwisselen op basis van voorkeur of seizoen. Een gevulde en gevarieerde kantine zorgt voor blije werknemers en een fijne pauzeer plek.

LDJ bezorgt jouw kantine groothandel producten en automaten

Koffie bestellen bij groothandel Langerak de Jong

In het klantenportaal van Langerak vind je een indrukwekkende selectie van koffiesoorten, elk met hun eigen karakter en smaak. Of je nu zin hebt in een krachtige espresso of een zachte cappuccino, elke koffie belooft topkwaliteit en verse smaken. De website van Langerak maakt het bestellen van deze heerlijke koffie niet alleen makkelijk, maar ook een leuke ervaring voor elke koffiegenieter. Daarnaast krijg je bij Langerak persoonlijk advies en service, zodat jij in jouw kantine altijd de perfecte koffie kunt serveren die bij de sfeer en smaakvoorkeuren van je bezoekers past.

Bestel gemakkelijk in ons klantportaal en plaats desgewenst een vaste bestellijst

Een goed begin van de dag in de vorm van goede koffie bestel je met gemak in onze groothandel via het klantportaal. Weet je al wat je volgende keren nodig hebt? Een vaste bestellijst maken is een mogelijkheid. Deze kun je natuurlijk nog naar wens bijstellen. Ga direct naar ons klantportaal.

Ga direct naar het klantportaal

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van onze producten en service voorop. We kijken samen met jou welke producten het beste bij jou passen. Daarnaast kijken waar we je nog meer mee van dienst kunnen zijn, met bijvoorbeeld een snoepautomaat, koffiemachine, frisautomaat, versautomaat en onderhoud. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken we graag een kopje koffie samen. 

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.