Automaten

Een gevarieerd aanbod aan tussendoortjes is ook van belang in kantines, personeelsruimtes, bouwlocaties en grote werkruimtes. Bij Langerak de Jong geven we passend advies op het gebied van snackautomaten, combi-automaten en gezonde tussendoortjes.

Snack- en frisdrankautomaat

Ook een snackautomaat is een mooie aanwinst voor jouw organisatie. Afhankelijk van jouw wensen, delen we de schappen van de automaat in. Bied aan wat je wilt, van zakjes chips tot gezonde wraps. Wij begeleiden je graag bij het maken van de juiste keuze. Is koop of huur aantrekkelijker voor jouw organisatie? Of wil je het vullen van de automaat aan ons over laten? De verkoopadviseur maakt een contract op maat voor jou.

Als je ook frisdrank wilt aanbieden, kan dat gemakkelijk in een combi-automaat. Dit is ideaal voor het aanbieden van een gevarieerd aanbod. Hierdoor worden jouw klanten én personeel volledig ontzorgt. Mocht je alleen frisdrank willen aanbieden, dan hebben we daar ook frisdrankautomaten voor. De dranken worden in beide automaten gekoeld bewaard.

Kijk welke machine het beste bij je past

Nog aan het oriënteren en liever verkoop adviseur over op de koffie? Vul ons formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Snelle én lekkere koffie

Voor harde werkers is het belangrijk om snel een lekker kopje koffie te kunnen pakken. Totaalleverancier Langerak de Jong heeft voor elk soort bedrijf een bijpassende koffiemachine en koffiesoort. Misschien wil je wel een koffiemachine met onze Prima Bravo koffiebonen, zo geregeld en afgestemd op jouw smaak!

Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders. Proef zelf de voordelen van Primo Bravo en geniet elke dag van je keuze. Meer weten over Primo Bravo?

Bekijk hier onze koffiemachines

Waterkoelers

Heerlijk fris gekoeld bronwater uit een waterkoeler! Ideaal voor op het werk. Zuiver water is voor iedereen belangrijk, zeker als je druk aan het werk bent. Door een waterkoeler neer te zetten drinken jij en je medewerkers meer water, dit zorgt voor meer vitaliteit en verlaagt het ziekteverzuim. Geniet van een lekker glas koud en gezuiverd water!

Bekijk hier onze waterkoelers

Cup-a-Soup

Met een Cup-a-Soup automaat op het werk kunt nog iets extra’s bieden aan uw personeel. Met de Cup-a-Soup automaat, kun je met een druk op de knop van een heerlijke Cup-a-Soup genieten. De dagelijkse opkikker van Cup-a-Soup uit een automaat, geen gemors en gedoe met losse zakjes en het staat netjes en verzorgd. Met de verschillende smaken, kun je elke keer weer van een andere smaak genieten. Gemakkelijk voor in een kantine, personeelsruimte of in grote werkruimtes.

Ook andere benodigdheden als soepbekers, roerstaafjes, zout- en peperzakjes vind je in ons assortiment. Zo kun je alles bij één aanbieder bestellen en wordt het tegelijkertijd geleverd. We bespreken graag de mogelijkheden met je om een passend advies te geven.  

Meer informatie over ons aanbod vind je hier

 

Bestellen

Wil je klant worden? Vul dan een contactformulier in. Je kunt dan gemakkelijk via onze webshop een bestelling plaatsen. In ons assortiment van meer dan 5500 producten, kun je eenvoudig een selectie maken van de producten die voor jou belangrijk zijn. De producten worden toegevoegd aan jouw vaste bestellijst, zodat je het de volgende keer nóg makkelijker kunt bestellen.

 

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.