Food

Het food assortiment van Langerak de Jong is ruimschoots. Het bestaat uit meerdere producten zoals salades, melk, vleeswaren, fruit en groente. Ons food assortiment is vers en veel verse producten worden één dag van tevoren geleverd.

Campina halfvolle melk 1lt

Johma tonijnsalade 50gr

Vergeer geitenkaas 2 plaks 30gr

Cup-a-Soup sachets tomaten creme 175ml

Verzameling merken te bestellen bij Langerak kantineleverancier

Merken

Wij hebben meer dan 5500 verschillende producten in het assortiment. Dit ruime assortiment hebben wij zodat jij alle benodigdheden op één plek kan bestellen. Mis je een product? Laat het weten aan een van onze adviseurs, dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen. 

Veel producten betekent ook veel merken, voor food wel meer dan 100! Een aantal merken die wij verkopen zijn: Campina, Johma, Vergeer, Cup-a-Soup, Calvé en Knorr.

Totaalleverancier

Ben je nieuwsgierig naar ons assortiment dat je bij ons kunt bestellen? We leveren onder andere: koffie, snacks en drinken voor op kantoor.

Vraag een demoaccount aan

blikjes

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.