Dranken

Het dranken assortiment van Langerak de Jong is groot en er is veel keuze. Wij leveren meerdere bekende merken zoals Coca-Cola, Fuze Tea, Fanta, Heineken en Chocomel. Benieuwd naar de mogelijkheden? En benieuwd naar ons hele assortiment? 

Coca-Cola regular 12 pack sleek can 33cl

Heineken fles Star Bottle 30cl

inhoud: 30cl

Appelsientje sinaasappelsap extra vruchtvlees pak 1lt

Spa reine blauw (4x6) petfles 50cl

Merken

Wij hebben meer dan 5500 verschillende producten in het assortiment. Dit ruime assortiment hebben wij zodat jij alle benodigdheden op één plek kan bestellen. Mis je een product? Laat het weten aan een van onze adviseurs, dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen. 

Veel producten betekend ook veel merken, voor de dranken wel meer dan 100! Een aantal merken die wij verkopen zijn: Chaudfontaine, Fuze tea, Fanta, Coca cola, Schulp en Heineken.

Totaalleverancier

Ben je nieuwsgierig naar ons assortiment dat je bij ons kunt bestellen? We leveren onder andere: koffie, snacks en drinken voor op kantoor.

Vraag een demoaccount aan

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen. 

Welkom op de nieuwe website van Langerak de Jong

Bent u klant van Langerak de Jong, dan heeft u een mail ontvangen. U kunt inloggen via het klantportaal om uw bestelling te plaatsen. Heeft u geen mail ontvangen neem dan contact op via verkoop@ldj.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 via 079-362 05 15.