A600

  • 100 kopjes per uur
  • Geïntegreerd melksysteem
  • Hoge kwaliteit zetsysteem
Offerte aanvragen
A600
  • 100 kopjes per uur
  • Geïntegreerd melksysteem
  • Hoge kwaliteit zetsysteem
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Verse melk, Wienermelange

De Franke A600 is een geavanceerd en veelzijdig koffiezetapparaat dat perfect is voor professionele omgevingen. Met zijn innovatieve functies, hoogwaardige technologie en gebruiksvriendelijke bediening biedt de A600 een ongeëvenaarde koffie-ervaring die aan de hoogste verwachtingen voldoet.

Geavanceerde zettechnologie

Een van de opvallende kenmerken van de Franke A600 is de uitgebreide keuze aan koffiemogelijkheden die het biedt. Of u nu een liefhebber bent van een intense espresso, een romige cappuccino, een fluweelzachte latte macchiato of een verfrissende ijskoffie, met de A600 kunt u met gemak uw favoriete koffiespecialiteiten bereiden. Het apparaat maakt gebruik van geavanceerde zettechnologie en een krachtig maalsysteem om een perfecte extractie en een rijke smaak te garanderen, ongeacht de gekozen koffievariant.

Verstelbare koffie-instellingen

De Franke A600 is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Met zijn intuïtieve touch screen-interface is het eenvoudig om de gewenste koffie-instellingen aan te passen, zoals de maalgraad, koffiehoeveelheid, waterhoeveelheid en temperatuur. Bovendien biedt het apparaat de mogelijkheid om verschillende gebruikersprofielen op te slaan, zodat elke persoon zijn of haar favoriete koffie met één druk op de knop kan bereiden. Dit maakt de A600 ideaal voor omgevingen waar verschillende smaken en voorkeuren samenkomen.

Geïntegreerd melksysteem

Naast de indrukwekkende koffiemogelijkheden biedt de Franke A600 ook een geïntegreerd melksysteem voor het bereiden van heerlijke melkspecialiteiten zoals cappuccino en latte macchiato. Met het automatische melksysteem kunt u genieten van zijdezacht en romig melkschuim dat perfect wordt gemengd met de espresso. Het melksysteem is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, waardoor u altijd kunt genieten van een optimale smaak zonder gedoe.

Professionele vormgeving

Het design van de Franke A600 is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn slanke en moderne uitstraling past het apparaat perfect in elke professionele omgeving. Bovendien biedt de A600 mogelijkheden voor personalisatie, zodat u het kunt aanpassen aan uw eigen stijl en branding. Met verschillende kleuropties en de mogelijkheid om uw eigen logo toe te voegen, kunt u het apparaat een unieke uitstraling geven die past bij uw bedrijfsidentiteitr

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact