Snackautomaat plaatsen

Wil jij je medewerkers verrassen met een heerlijk tussendoortje tijdens hun werkdag? Overweeg dan een snackautomaat te plaatsen! Bepaal zelf welke snacks je aanbiedt, passend bij de voorkeuren van je team. Met een minimale bijdrage kunnen je medewerkers genieten van hun favoriete snack, perfect als lekkere aanvulling bij de koffiepauze!

 

Een snackautomaat op het werk

Op zoek naar een nieuwe snackautomaat of wil je de bestaande vervangen? Of je nu al precies weet wat je wilt of nog advies nodig hebt, bij Langerak de Jong helpen we je graag! Met onze jarenlange ervaring sinds 1933, garanderen wij kwaliteit en betrouwbaarheid voor jouw bedrijf. Ontdek vandaag nog ons assortiment snackautomaten.

Plan een adviesgesprek in

Snackautomaat plaatsen

Weet je al waar je je snackautomaat wilt plaatsen? Of het nu de kantine, personeelsruimtes, bouwlocaties of grote werkruimtes zijn, je kunt je snackautomaat op verschillende plekken binnen jouw bedrijf installeren. Bij Langerak de Jong geven we je graag advies op maat over de ideale plaatsing van je snackautomaat.

Onderhoud en storingen van de automaat

Bij Langerak de Jong bieden we meer dan alleen plaatsing en installatie van jouw snackautomaat. Indien gewenst nemen we ook het onderhoud voor onze rekening en staan paraat bij eventuele storingen. Zo kun je altijd rekenen op een zorgeloze service en optimale prestaties van de snackautomaat.

Snacks bestellen

Via ons handige bestelportaal kun je ook eenvoudig de snacks voor in de automaat aanschaffen.

Gezonde snackautomaat op het werk

Wil je je medewerkers gezonde snacks aanbieden? Dat kan, we hebben ook automaten voor gekoelde/ gezonde snacks.

 

Soorten snackautomaten

Ontdek ons uitgebreide aanbod aan snackautomaten. Hieronder vind je een selectie van wat we te bieden hebben.

voor niet gekoelde snacks

Snackautomaat

Jaski Vendo Global Snack Economy

 • Energielabel A++. De meeste zuinige klasse
 • Gemakkelijk te reinigen
 • Temperatuurscheiding mogelijk

voor snacks en dranken

Combi snackautomaat

Jaski Crane Merchant Media Touch

 • Temperatuur beveiliging
 • Voorzien van touchscreen
 • Meerdere producten tegelijk kopen

voor bevroren snacks

Vriesautomaat

Jaski Fastcorp Divi robot

 • First-in first-out systeem
 • Milieuvriendelijke koeling
 • Geschikt voor alle betaalsystemen

voor gekoelde/ gezonde snacks

Versautomaat

Jaski Crane MS Shopper

 • Energiezuinig
 • Gekoelde extra voorraadruimte in de automaat
 • Deurtjes gaan automatisch open

Heb je een vraag of interesse in een product?

We helpen je graag! Onze adviseurs zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:00.

→ Bel ons op:
079 - 362 05 15

→ Stuur een mail naar:
info@ldj.nl

→ Plan een adviesgesprek in:
Vul het contactformulier in

Veelgestelde vragen

Mag je zomaar een snoepautomaat plaatsen?

Het plaatsen van een snoepautomaat in Nederland is niet zomaar toegestaan. Er zijn enkele juridische en administratieve aspecten waarmee rekening moet worden gehouden. Allereerst, als de automaat in een openbare ruimte staat, heb je mogelijk een vergunning nodig van de gemeente. Daarnaast moet je ook de nodige hygiëne- en veiligheidsregels in acht nemen, zoals die door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit worden opgesteld. Bovendien, als je snoep verkoopt, ben je mogelijk BTW-plichtig, en daarvoor moet je je aanmelden bij de Belastingdienst. Het is belangrijk dat je al deze factoren onderzoekt voordat je een snoepautomaat installeert om ervoor te zorgen dat je aan alle wettelijke vereisten voldoet. Raadpleeg altijd een juridisch adviseur of de relevante instanties voor specifiek advies.

Heb je een vergunning nodig om een snoepautomaat te plaatsen?

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig om een snoepautomaat in je eigen bedrijf te plaatsen. De machine staat immers op privéterrein en zolang het bedrijf voldoet aan de algemene hygiëne- en veiligheidsvoorschriften, zou er geen probleem moeten zijn. Echter, als je als bedrijf producten verkoopt aan consumenten, inclusief via een snoepautomaat, moet je rekening houden met relevante belastingverplichtingen, zoals BTW. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je aan alle regelgeving voldoet om mogelijke boetes te voorkomen.

Hoeveel kost een snoepautomaat?

De kosten van een nieuwe snoepautomaat voor een bedrijf kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de specifieke eisen en wensen. De prijs hangt af van factoren zoals de grootte van de automaat, het merk en de soorten producten die het kan verkopen. Voor een eenvoudige snoepautomaat kan de prijs beginnen bij ongeveer €1.000,-. Voor een grotere, geavanceerdere machine met meerdere selecties en een grotere capaciteit kunnen de kosten oplopen tot €5.000,- of meer. Houd er rekening mee dat dit slechts een schatting is en dat de daadwerkelijke kosten hoger of lager kunnen zijn, afhankelijk van de specifieke omstandigheden. Daarnaast zijn er naast de aankoopprijs ook operationele kosten, zoals het vullen en onderhouden van de machine, elektriciteitskosten en eventuele servicereparaties. Vraag een adviesgesprek aan en wij kunnen je meer inzicht geven in de kosten.

Inhoud voor de snackautomaat

Wij hebben meer dan 5500 verschillende producten in het assortiment.

Bekijk het assortiment snoep, koeken en snacks

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van onze producten voorop. We kijken samen met jou welke snackautomaat het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen. 

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.

 

Welkom op de nieuwe website van Langerak de Jong

Bent u klant van Langerak de Jong, dan heeft u een mail ontvangen. U kunt inloggen via het klantportaal om uw bestelling te plaatsen. Heeft u geen mail ontvangen neem dan contact op via verkoop@ldj.nl of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 via 079-362 05 15.