Lua 18000

  • Hoge capaciteit
  • 18 inch touchscreen interface
  • User friendly display
Offerte aanvragen
Lua 18000
  • Hoge capaciteit
  • 18 inch touchscreen interface
  • User friendly display
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cappuccino, Espresso, Heet water, Koffie

De Lua bonenmachine is een machine van hoge kwaliteit. Door het CoEx brewer systeem behouden de bonen de beste smaak. In samenstelling met twee bonencanisters kan je, je eigen koffie zo goed mogelijk beïnvloeden qua sterkte en smaak.

Dubbele bonenreservoir

Lua is voorzien van een dubbele bonenreservoir, waardoor je de optie krijgt om twee verschillende soorten koffie te gebruiken, elk met een afgestemde maalinstelling. Koffie, espresso of cappuccino? Jij kiest zelf hoe jij deze het liefst bereidt.

Touchscreen interface

Met de 18 inch glazen touchscreen, kun je via de intuïtieve interface met grote iconen, duidelijke tekst en mooie productbeelden, eenvoudig je favoriete drankje selecteren. Bovendien kun je op het scherm met behulp van onze veelzijdige IoT-oplossing ConnectMe video's, afbeeldingen en meer in extra groot formaat weergeven.

Innovatief

Bij de Lua is er niet alleen gedacht aan de elegante en slanke design, maar ook aan innovatie. De vernieuwde ophanging van de bekertreef is handig te verwijderen, en terug te plaatsen door de magnetische bevestiging. Via de stijlvolle lichteffecten, geeft de Lua aan waar je je kopje moet plaatsen. De sensoren staan garant voor een optimaal en veilig gebruik van de machine. 

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact