X6

  • Exclusief ontwerp
  • Compact formaat
  • Barista kwaliteit koffie
Offerte aanvragen
X6
  • Exclusief ontwerp
  • Compact formaat
  • Barista kwaliteit koffie
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Met waterreservoir

De Jura X6 blinkt uit in de simpele maar lekere kopjes koffie. Gaat jouw voorkeur uit naar de zwarte koffiespecialiteiten? Dan is dit de beste optie voor jou. Ook voor theeliefhebbers is dit een fijne machine want je kan je watertemperatuur kiezen. De X6 is ook uitgerust met de Professional Aroma Grinder, dit zorgt voor perfect gemalen koffie en een auromaversterking van 12,2%. Het bedieningssysteem is heel simpel, op die manier kan iedereen zelf zijn koffie zetten.

Geweldige kwaliteit zwarte koffie

De Jura X6 is echt een uitblinker in de zwarte koffie. Gaat jouw voorkeur uit naar zwarte koffie? Dan is dit jouw machine. De machine is uitgerust met een Professional Aroma Grinder waardoor de aroma 12,2% sterker is. Dit systeem, gecombineerd met het pulserende extractieproces (P.E.P.) optimaliseerd de extractietijd voor een smaakexplosie. 

12 soorten koffiespecialiteiten

Met de Jura X6 kan je in een handomdraai 12 soorten koffiespecialiteiten drinken. Deze machine is uitgerust met een 2,8'' kleurendisplay waarmee jij gemakkelijk je keuze kan maken. 

Simpele reiniging

De Jura X6 voldoet aan de Jura hygiëne norm. De machine is TÜV goedgekeurd en bezit een bewaakte restwaterbak, geïntegreerd spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma.

Extra opties

  • Kopjeswarmer
  • Set afvoer koffieresidu/restwater
  • Uitbreiding bonenreservoir

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact