WE8

 • Eenvoudige bereiding
 • Groot waterreservoir
 • Aantrekkelijke vormgeving
Offerte aanvragen
WE8
 • Eenvoudige bereiding
 • Groot waterreservoir
 • Aantrekkelijke vormgeving
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cappuccino, Espresso, Heet water, Koffie, Met waterreservoir, Verse melk

De Jura WE8 is een koffiemachine om bij samen te komen met je collega's. De machine is ontworpen door Jura vuit het idee ''Waar klanten, medewerkers en gasten van koffie genieten, heerst een prettige sfeer''. De WE8 is ontworpen met een elegant uiterlijk, uitgerust met een waterreservoir van 3l en een bonenreservoir van 500g, écht een elegante professionele-volautomaat.

Revolutie voor de kantoor-machine

De Jura WE8 maakt het zetten van een lekkere koffiespecerij uitermate gemakkelijk. De machine is uitgerust met een TFT-display en duidelijke, grote toesten aan de zijkanten van het scherm zijn ingesteld met de One-Touch-functie. De WE8 is uitgerust met een Professional Aroma Grinder. Deze grinder zorgt ervoor dat de koffiebonen gedurende de levensduur altijd even perfect worden gemalen en de koffie 12,2% meer aroma bevat.

Tot slot introduceerd Jura met de WE8 ook een nieuwe melkschuimuitloop, de microschuimG2. Deze microschuim is speciaal ontworpen met hoogwaardige materialen en is een hoogstandje met zijn look & feel. De specialiteiten met melkschuim blinken echt uit.

Voor liefhebbers van specialiteiten

Nadat Jura de WE6 heeft geproduceerd wilden zij de kantoor-volautomaat nog verder perfectioneren, dit hebben zij gedaan met de Jura WE8. Met één druk op de knop kan je 16 verschillende warme specialiteiten klaarmaken. Tussen die 16 soorten zitten ook een aantal nieuwe opties: de espresso macchiato, espresso doppio, koffie speciaal en groene thee.

Jura standaard schoonmaakgemak

De Jura WE8 voldoet aan de Jura standaard. De machine is uitgerust met een Intelligent watersysteem, geïntegreegd spoel-, reinigings- en ontkalkingsprogramma. Tot slot is de WE in bezit van een bewaakte restwaterbak waardoor je niet over je eigen voeten knoeit bij het verschonen. 

Extra opties

 • Kopjeswarmer
 • Wireless Transmitter
 • Smart Connect
 • Accessoireset voor melksystemen
 • Melkslang met roestvrijstalen ommanteling

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact