WE6

  • Groot waterreservoir
  • Aantrekkelijke vormgeving
  • Individueel instelbaar
Offerte aanvragen
WE6
  • Groot waterreservoir
  • Aantrekkelijke vormgeving
  • Individueel instelbaar
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Espresso, Heet water, Koffie, Met waterreservoir

De Jura WE6 is écht een klassieker op de werkplek. De Jura WE6 is dan wel de goedkoopste Jura uitvoering maar dat betekent niet dat de koffie slecht is. Sterker nog, de Jura WE6 biedt op virtuoze wijze een heel groot assortiment aan koffieclassiekers: van ristretto tot café crème. Niet alle koffie maar ook thee kan gemaakt worden met deze machine. De draaiknop voor heetwater- en stoombereiding is zo aangepast dat het voor iedereen goed te bedienen is. 

De machine bevat toetsen en een moderne 2,8'' kleurendisplay. 

Koffiemachine voor jouw smaak

Iedereen heeft een eigen voorkeur en smaak in koffie of thee. De programmering in de Jura WE6 maakt het gemakkelijk om veel smaken en mogelijkheden te bieden, en om daar tussen te wisselen. De koffie-waterhoeveelheid kan volledig worden aangepast op de persoonlijke voorkeuren en het gebruikte servies. De Jura WE6 bied 30 verschillende soorten koffiespecialiteiten.

Keuze uit 30 soorten koffie

De Jura WE6 is uitgerust met toetsen en een moderne 2,8'' kleurendisplay, dit zorgt dat jij met een druk op de knop een lekkere warme drank in je hand hebt. De Jura is in staat om 30 verschillende koffiespecialiteiten te maken. Voor ieder is iets lekkers te drinken. 

Geschikt voor HACCP-concept

Ook met het onderhouden is rekening gehouden tijdens het ontwerpen van de Jura WE6 en Jura WE6. 

  • De Jura beschikt over een geïntegreerd spoel- en reinigingsprogramma
  • Geschikt voor bedrijven met HACCP-concept

Extra opties

  • Kopjeswarmer
  • Smart Connect

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact