L'OR Promesso

  • Onderscheidend design
  • Innovatief ontwerp en werking
  • Voor de persoonlijke smaakvoorkeur
Offerte aanvragen
L'OR Promesso
  • Onderscheidend design
  • Innovatief ontwerp en werking
  • Voor de persoonlijke smaakvoorkeur
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Liquid
Dranken
Cappuccino, Espresso, Heet water, Koffie, Met waterreservoir, Verse melk

De  L’or Promesso biedt puur koffieplezier, waardoor je geniet van de ultieme ongekende smaak, dankzij de heerlijke premiumkwaliteit koffiespecialiteiten. Een oogstrelende machine design, die niet alleen eenvoudig te bedienen is, maar ook slechts 7 minuten schoonmaaktijd per week kost.

Gepersonaliseerde koffie

Bij de L’or Promesso kun je je koffie voorkeur kiezen. Iets sterker? Iets minder melk? Melkschuim? het kan allemaal. De Promesso slaat je voorkeuren ook op, je kan zelfs een persoonlijk profiel aanmaken voor elke gebruiker en de smaakvoorkeuren per uur opslaan. Dat maak de L’or Promesso zo uniek.

Onderhoud

Door de eenvoudig te bedienen, bij te vullen en schoon te maken machine, biedt L’or Promesso een maximale gebruikstijd. Het kost minder dan een minuut om een pak te verwisselen, je hoeft de machine maar één keer in de week schoon te maken en stap voor stap instructies worden weergeven via de display.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact