Fresh Brew Omni S

  • Vernieuwde omgeving
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Rijke filterkoffie
Offerte aanvragen
Fresh Brew Omni S
  • Vernieuwde omgeving
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Rijke filterkoffie
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Fresh brew
Dranken
Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie

De Douwe Egberts Fresh Brew Omni s bereid heerlijke koffie op basis van voorgemalen koffiebonen. Het is een eenvoudige machine voor de snelle koffie. Elk kopje kost maar 30 seconden, een recordtijd. Bij deze machine is te kiezen uit 5 standaardvariaties aan dranken, een machine voor mensen die houden van de zwarte koffievarianten. Door de zetsnelheid en de grootte van de machine is deze geschikt voor locaties met tussen de 10 en 45 dagelijkse gebruikers. 

Bewezen technologie

De zin 'wat goed is moet je niet veranderen' gaat écht over deze machine. De Fresh Brew Omni s maakt eenvoudige maar krachtige koffie tegen een betaalbare prijs. De koffie is zo krachtig omdat het wel is gemaakt met de nieuwste technieken om de kwaliteit te garanderen. 

Krachtige eenvoud

Ben jij meer van de eenvoudige koffiemachines? dan moet jij kiezen voor de Douwe Egberts Fresh Brew Omni s. Deze machine bereid jouw zwarte koffie, espresso, cafe creme en heet water in een handomdraai. De machine kan geen koffiespecialiteiten met melk bereiden maar maakt met de voorgemalen bonen een constante, lekkere koffie.

Makkelijk te onderhouden

De Douwe Egberts Fresh Brew Omni s bereid de koffie met gemalen koffiebonen, hierdoor is het snel en gemakkelijkbij te vullen in de machine. Ook hoef je niet te tillen met grote zakken melkpoeder en caccaopoeder. De machine moet worden aangesloten op een vaste wateraansluiting. 

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact