OptiMe

  • Hoge kwaliteit zetsysteem
  • Eigen kleur en uitvoering
  • Energielabel A+
Offerte aanvragen
OptiMe
  • Hoge kwaliteit zetsysteem
  • Eigen kleur en uitvoering
  • Energielabel A+
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Verse melk, Wienermelange

Als u op zoek bent naar een compacte en veelzijdige koffiemachine voor uw bedrijf, dan is de Animo OptiMe een uitstekende keuze. Deze koffiemachine biedt niet alleen een uitstekende koffiekwaliteit, maar is ook zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden.

Compacte machine

De Animo OptiMe is ontworpen met het oog op efficiëntie en ruimtebesparing. Deze compacte machine biedt een scala aan functies, waaronder een touchscreen bedieningspaneel en de mogelijkheid om verschillende koffiesoorten te zetten, van een espresso tot een cappuccino.

Perfecte koffie extractie

Een van de belangrijkste kenmerken van de Animo OptiMe is de hoge kwaliteit koffiezetproces. De machine maakt gebruik van verse bonen en beschikt over een geavanceerd zetsysteem dat zorgt voor een perfecte extractie. Hierdoor krijgt u altijd een heerlijk kopje koffie met een rijke en volle smaak.

Makkelijk te onderhouden

De Animo OptiMe is ook zeer onderhoudsvriendelijk. De machine is voorzien van een automatisch reinigingssysteem, wat het schoonmaken eenvoudig en snel maakt. Bovendien is de machine gemakkelijk te onderhouden, waardoor de levensduur van de machine verlengd wordt en u altijd kunt genieten van heerlijke koffie.

Kortom, de Animo OptiMe is een slimme keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een compacte en gebruiksvriendelijke koffiemachine van topkwaliteit.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact