Zia Espresso 9000

  • Grote keuze in dranken
  • Draadloos communiceren
  • Barista kwaliteit koffie
Offerte aanvragen
Zia Espresso 9000
  • Grote keuze in dranken
  • Draadloos communiceren
  • Barista kwaliteit koffie
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder, Suiker

De De Jong Duke Zia Espresso 9000 - een geavanceerd espressomachine dat een perfecte kop koffie bereidt met het gemak van een druk op de knop. Of het nu gaat om een kantine, een personeelsruimte of een kantoor, de Zia Espresso 9000 biedt een koffie-ervaring van ongeëvenaarde kwaliteit.

Rijke aroma's

Met de De Jong Duke Zia Espresso 9000 kunt u genieten van de heerlijke smaak en het rijke aroma van vers gezette espresso. Dit espressomachine maakt gebruik van geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen om een perfecte extractie te garanderen. Met de Zia Espresso 9000 kunt u genieten van een volle en intense espresso met een heerlijke crema-laag, elke keer weer.

Veel variatie in koffiespecialiteiten

De Zia Espresso 9000 biedt niet alleen kwaliteit, maar ook veelzijdigheid. Met dit espressomachine kunt u verschillende koffiespecialiteiten bereiden, zoals cappuccino, latte macchiato en americano. Bovendien kunt u met de instelbare koffiesterkte en waterhoeveelheid uw koffie naar eigen smaak aanpassen. Zo kunt u altijd genieten van de perfecte kop koffie die precies aan uw voorkeuren voldoet.

Gebruiksvriendelijk

Een ander voordeel van de De Jong Duke Zia Espresso 9000 is het gebruiksgemak. Het intuïtieve touchscreen-display maakt het eenvoudig om de gewenste koffie-instellingen aan te passen. Met slechts een paar tikken op het scherm heeft u uw favoriete kop koffie klaar. Bovendien is het apparaat voorzien van een stoompijpje voor het opschuimen van melk, waardoor u zelf heerlijke melkspecialiteiten kunt bereiden.

Stijlvol en functioneel

Het design van de De Jong Duke Zia Espresso 9000 is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn moderne en strakke uitstraling is het een prachtige toevoeging aan elke koffiehoek. Daarnaast is er aandacht besteed aan duurzaamheid, zodat u kunt vertrouwen op een betrouwbare en langdurige koffieoplossing.

Kortom, de De Jong Duke Zia Espresso 9000 biedt een koffie-ervaring van ongeëvenaarde kwaliteit met zijn espresso van topkwaliteit, veelzijdigheid en gebruiksgemak.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact