Dorado Espresso Compact

  • Compact formaat
  • Barista kwaliteit koffie
  • Hoogwaardige onderdelen
Offerte aanvragen
Dorado Espresso Compact
  • Compact formaat
  • Barista kwaliteit koffie
  • Hoogwaardige onderdelen
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder, Met waterreservoir, Suiker, Wienermelange

De Etna Dorado Espresso Compact is een kleine maar kwalitatieve koffiemachine die ontworpen is om de perfecte kop koffie te zetten in circa 35 seconden. Het is een zuinige machine die geschikt is voor locaties tot 15 personen. De Dorado Espresso Compact kan op maat worden gemaakt voor de klant, zo is het mogelijk om een dubbele uitloop toe te voegen, maar ook zijn meerdere zetgroepen beschikbaar. 

Kwaliteit uit een kleine machine

De Dorado Espresso Compact is met de hoogte van 52 cm de kleinste machine van het merk Etna. Door de hoogte past de machine onder ieder keukenkastje en is het breed inzetbaar. Door de grootte is de machine geschikt tot 15 personen, desalniettemin zal de koffie wel van barista kwaliteit zijn. Tot slot is de machine energiezuinig met energielabel A+ en bevat het een optie om tijden in te stellen. 

Door de grootte van de machine is het onderhouden gemakkelijk bij te houden, bijvullen en de dagelijkse schoonmaak kan prima onder het keukenkastje. Daarnaast heeft de Dorado een schoonmaakprogramma waarbij de machine het werk voor je doet

Gemakkelijk veel warme dranken zetten

Met de Dorado Espresso Compact kan je genieten van nagenoeg elke soort koffie en thee. Zo kan de machine kannen koffie zetten, maar ook een lekkere Wiener melange of heet water voor de thee is gezet in een handomdraai. Met het touchscreen is elk drankje moeiteloos te zetten. 

Thee zonder koffiedruppels

De Etna koffiemachine heeft verschillende uitgiften voor verschillende dranken. Het hete water word gescheiden gehouden van de koffie en de chocolade. Op deze manier komt er geen enkele koffiedruppel in het hete water en blijft de thee of cup-a-soup smaken zoals bedoeld. 

Extra opties

  • Geïntegreerde watertank van 3 liter
  • Gekoeld water
  • MilkBase Connected

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact