Snoep, koeken & snacks

Het assortiment snoep, koeken & snacks van Langerak de Jong is groot, er is veel keuze en we bieden veel gezonde alterantieven. Wij leveren meerdere bekende merken zoals Lay's, Katja & Mars. Benieuwd naar de mogelijkheden? En benieuwd naar ons hele assortiment? 

Popworks sweet salty 16gr

Nakd salted caramel 35gr

Charlie's Organic sparkling blueberry bio blik 33cl

Pop'd chips barbeque vegetarisch-glutenvrij 17gr

Katja biggetjes 70gr

Snickers losse reep 50gr

Coca-Cola regular petfles 50cl

Doritos nacho cheese 170gr

Merken

Wij hebben meer dan 5500 verschillende producten in het assortiment. Dit ruime assortiment hebben wij zodat jij alle benodigdheden op één plek kan bestellen. Mis je een product? Laat het weten aan een van onze adviseurs, dan kijken wij wat we voor jou kunnen betekenen. 

Veel producten betekent ook veel merken, voor de dranken wel meer dan 100! Een aantal merken die wij verkopen zijn: Hoppe, Snickers, Mars, Twix, Lotus, Lay's en Duyvis.

Totaalleverancier

Ben je nieuwsgierig naar het assortiment dat je bij ons kunt bestellen? We leveren onder andere: koffie, snacks en drinken voor op kantoor.

Log in als gast

blikjes

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou past. Daarnaast kijken wij met welke producten we jullie nog meer van dienst kunnen zijn. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.