Kantine producten bestellen bij jouw groothandel in Zoetermeer

Langerak de Jong is de groothandel in Zoetermeer voor al jouw kantine benodigdheden. Wij staan voor je klaar om jouw kantine in een handomdraai te vullen. In ons klantportaal kun je met het grootste gemak jouw gehele kantine inhoud bestellen. Thee in allerlei smaken, de beste koffie, snacks, soep, salades maar ook non-food producten die niet mogen ontbreken.

 

Nog sneller jouw 
groothandel bestellijst plaatsen?

Desgewenst kun je een vaste bestelling plaatsen via onze vaste bestellijst optie. Wel zo makkelijk! Deze week een extra zak koffiebonen nodig? Geen probleem, je kunt in het klantportaal direct producten bijvoegen of verminderen.

Ga direct naar het klantportaal

Alles voor jouw kantine op werk of op school

Is jouw (school)kantine al aangevuld? Dat geeft natuurlijk een welkom gevoel zodat iedereen snel kan vinden wat hij graag eet en drinkt. Een goed gevulde kantine biedt een fijne pauze plek en een warm welkom. Van een vers gezet kopje koffie tot salades of lekkere snacks.

LDJ bezorgt jouw kantine groothandel producten en automaten

Non-food producten bestellen

Een kantine biedt natuurlijk veel meer dan alleen eten en drinken. In ons klantportaal bieden we jou naast eten en drinken een breed assortiment aan non-food producten, speciaal gericht op kantine benodigdheden. Dit assortiment omvat alles van servies en bestek tot dispensers en schoonmaakartikelen, essentieel voor elke bedrijfskantine.

Of het nu gaat om een koffiebeker of een volledige inrichting van een kantine, we bieden een totaal assortiment voor al jouw kantinebehoeften. Door ons uitgebreide aanbod en klantgerichte service zijn we ook als online groothandel een betrouwbare partner voor scholen en bedrijven in allerlei sectoren.

Bekijk het assortiment non-food

non-food producten voor uw kantine

Vraag een verkoopadviseur op de koffie

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van onze producten en service voorop. We kijken samen met jou welke producten het beste bij jou passen. Daarnaast kijken waar we je nog meer mee van dienst kunnen zijn, met bijvoorbeeld een snoepautomaat, koffiemachine, vriesautomaat, versautomaat en onderhoud. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen. 

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 48 uur contact met je op om een afspraak in te plannen.