A400

  • 60 kopjes per uur
  • Geïntegreerd melksysteem
  • Hoge kwaliteit zetsysteem
Offerte aanvragen
A400
  • 60 kopjes per uur
  • Geïntegreerd melksysteem
  • Hoge kwaliteit zetsysteem
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Verse melk

De Franke A400 is een geavanceerd en veelzijdig koffiezetapparaat dat speciaal is ontworpen voor professionele omgevingen. Met zijn innovatieve functies, hoogwaardige technologie en gebruiksvriendelijke bediening biedt de A400 een uitzonderlijke koffie-ervaring die voldoet aan de hoogste verwachtingen.

Brede selectie aan koffiemogelijkheden

Een van de opvallende kenmerken van de Franke A400 is de brede selectie aan koffiemogelijkheden die het biedt. Of u nu trek heeft in een intense espresso, een romige cappuccino of een verleidelijke latte macchiato, met de A400 kunt u uw favoriete koffiedranken met gemak bereiden. Het apparaat maakt gebruik van geavanceerde zettechnologie en een krachtig maalsysteem om een perfecte extractie en een rijke smaak te garanderen, ongeacht de gekozen koffiespecialiteit.

Intuïtief en gebruiksvriendelijk

Het gebruiksgemak staat centraal bij de Franke A400. Het intuïtieve en gebruiksvriendelijke touch screen maakt het eenvoudig om de gewenste koffie-instellingen aan te passen, zoals de maalgraad, koffiehoeveelheid en waterhoeveelheid. Bovendien biedt het apparaat de mogelijkheid om meerdere gebruikersprofielen op te slaan, zodat elke persoon zijn of haar favoriete koffie met één druk op de knop kan bereiden. Dit maakt de A400 ideaal voor omgevingen waar verschillende voorkeuren en smaken samenkomen.

Stijlvol en functioneel

Het design van de Franke A400 is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn slanke en moderne uitstraling past het apparaat naadloos in elke professionele omgeving. Bovendien heeft u de mogelijkheid om de A400 aan te passen aan uw eigen stijl en branding. Met verschillende kleuropties en de mogelijkheid om uw eigen logo toe te voegen, kunt u het apparaat personaliseren en een unieke uitstraling geven die bij uw bedrijfsidentiteit past.

De Franke A400 is niet alleen een koffiezetapparaat, maar een complete koffieoplossing die zorgt voor een hoogwaardige koffie-ervaring voor zowel uw medewerkers als uw gasten

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact