A300

 • 30 kopjes per uur
 • Hoog kwaliteit zetsysteem
 • Scala aan koffiemogelijkheden
Offerte aanvragen
A300
 • 30 kopjes per uur
 • Hoog kwaliteit zetsysteem
 • Scala aan koffiemogelijkheden
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cappuccino, Espresso, Heet water, Koffie, Melkpoeder

De Franke A300 is een geavanceerde en hoogwaardige koffieautomaat die ontworpen is om de perfecte kop koffie te zetten. Het is een veelzijdige machine die geschikt is voor verschillende omgevingen, zoals kantoren, hotels, restaurants, enzovoorts. De A300 is uitgerust met een aantal geavanceerde functies en technologieën die zorgen voor een uitstekende smaak en een gemakkelijke bediening.

Top kwaliteit zetsysteem

De A300 is uitgerust met een state-of-the-art zetsysteem, dat zorgt voor een perfecte extractie en een heerlijk aroma. Het unieke zetsysteem kan tot wel 30% meer aroma uit de koffiebonen halen dan vergelijkbare machines, waardoor elke kop koffie een unieke en heerlijke smaak heeft.

Ruime keuze uit verschillende koffiespecialiteiten

Met de A300 kunt u ook genieten van een breed scala aan koffiespecialiteiten, waaronder espresso, cappuccino, latte macchiato en meer. Dankzij de intuïtieve interface en het eenvoudige bedieningspaneel is het maken van uw favoriete koffiedranken gemakkelijker dan ooit tevoren.

Makkelijk te onderhouden

Daarnaast is de A300 ook zeer gemakkelijk te onderhouden, met een automatisch reinigingsprogramma dat ervoor zorgt dat de machine altijd schoon en hygiënisch blijft. Dit maakt het een ideale keuze voor drukke omgevingen waar veel mensen koffie drinken.

Kortom, de Franke A300 koffieautomaat is een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige koffie-ervaring. Met zijn geavanceerde technologie, eenvoudige bediening en uitstekende smaak, zal deze machine zeker indruk maken op iedereen die hem gebruikt.

Extra opties

 • Tweede molen
 • Extra bonencontainer
 • koffiedikverwijderaar
 • Stoompijpje
 • Wateraansluiting of waterreservoir

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact