Schaerer Skye

  • Ook beschikbaar met verse melk
  • Premium kwaliteit
  • 2 bonen containers
Offerte aanvragen
Schaerer Skye
  • Ook beschikbaar met verse melk
  • Premium kwaliteit
  • 2 bonen containers
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Koffie

DE SKYE ESPRESSOMACHINE IS EEN STIJLVOLLE MACHINE MET EXCELLENT MELKSCHUIM EN EEN PREMIUM KOFFIEKWALITEIT.
Van espresso tot een café latte, met deze machine kan je eindeloos afwisselen dankzij de talloze variaties. De Skye lijn telt twee espressomachines: de Skye Instant en de Skye Fresh Milk. De Skye is voorzien van een 8-inch video display voor een optimale beleving en extra gebruiksgemak. Via het display krijg je een overzichtelijk schema te zien met de keuze van wel 20 dranken. Met behulp van Schaerer Coffee Link krijg je eenvoudig inzicht in het dag- en totaalverbruik per machine.

De Skye espressomachine heeft twee containers voor bonen waardoor je twee verschillende blends kunt toevoegen, één voor je beste espresso en één voor je meest optimale lungo. Dankzij de Pure Foam™ technology zijn jouw cappuccino’s gegarandeerd voorzien van excellent melkschuim. Kies je voor de Skye Instant? Dan ga je voor de meest onderhoudsvriendelijk en kosten efficiënte optie.

Gebruiksvriendelijk

De Skye heeft verder een verbeterde vormgeving, een goed leesbaar touchscreen en de mogelijkheid om dranken te personaliseren. Een koffiemachine met een bijzonder lange lijst aan voordelen en eigenschappen.

Grote capaciteit

Dankzij de omvang is de Skye geschikt voor grote bedrijven en afdelingen. Tot 50 personen kunnen gebruik maken van de vele dranken en opties van deze automaat. 

Voordelen

  • Een uitgebreid aantal koffievariaties en dranken: in standaard uitvoering 24
  • Hoge snelheid: een kopje koffie in 13 seconden, cappuccino in 15 en een kan koffie in 120 sec.
  • Grote capaciteit tot 180 kopjes per uur
  • Overzichtelijke bediening en mogelijkheid tot personalisering

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact