Instant Omni XL

  • Grote capaciteit
  • Ruime keuze in dranken
  • Hoge zetsnelheid
Offerte aanvragen
Instant Omni XL
  • Grote capaciteit
  • Ruime keuze in dranken
  • Hoge zetsnelheid
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Instant
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder, Suiker, Wienermelange

De Omni Instant XL is de ideale koffiemachine voor piekmomenten. Als het moet schenkt de Omni 200 tot 250 kopjes per uur op hoge snelheid. Jouw koffie of cappuccino staat in 15 seconden klaar! De Douwe Egberts Omni Instant is hiermee uitermate geschikt voor bijvoorbeeld sporthallen of grote bedrijven en wachtruimtes.

Omni Instant XL zorgt zelfs voor de uitgifte van de bekers. Zo doet deze koffiemachine zijn werk zonder oponthoud en zonder dat er omkijken naar hebt.

Koffie op hoge snelheid

Groot kan ook heel stijlvol zijn. De nieuwe Douwe Egberts Omni Instant XL levert indrukwekkende prestaties met een vernieuwd uiterlijk. Rijke instant koffie en vele andere warme dranken, in alle variaties met melk en suiker.

Overzichtelijk en gemakkelijk

De klanten en collega’s gebruiken het 13 inch (ruim 33 cm.) kleurentouchscreen, waarop de afbeeldingen staan van de dranken. Verder is het mogelijk om de sterkte in te stellen. Dat geldt voor de koffie, maar ook voor de hoeveelheid melk en suiker.

Extra opties

  • Betaalsysteem voor muntinworp en contactloos
  • Soepcontainer (canister)
  • Koudwatermodule

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact