Instant Bravo

  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Eenvoudige bediening
  • Modern en compact
Offerte aanvragen
Instant Bravo
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Eenvoudige bediening
  • Modern en compact
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Instant
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Koffie, Melkpoeder, Met waterreservoir

De Instant Bravo koffiemachine maakt het mogelijk om optimaal te variëren. De koffiemachine biedt ruimte aan drie canisters. Een zwarte koffie, een stevige espresso, een romige cappuccino, warme chocolade en heet water voor thee: het kan allemaal. Daarnaast kun je ook met gemak kannen koffie zetten.

Een moderne en compacte uitvoering

Het strakke, stijlvolle design zorgt ervoor dat de kofieautomaat in vrijwel elke omgeving goed tot zijn recht komt. De Instant Bravo is niet alleen verkrijgbaar met vaste wateraansluiting, maar ook met een afneembaar waterreservoir. In combinatie met het compacte formaat biedt dit de mogelijkheid om de koffievoorziening overal te plaatsen.

Gebruiksvriendelijk

Het eenvoudige bedieningsmenu zorgt ervoor dat je met één druk op de knop en binnen vijftien seconden kunt genieten van een vers kopje koffie. Het onderhoud van deze koffiemachine is al net zo gemakkelijk. De Instant Bravo heeft een automatisch ontkalkings- en reinigingsprogramma waarmee je veel tijd bespaart.

Energiebesparend

De Instant Bravo beschikt over een spaarstand, waarmee je energiekosten bespaart en een bijdrage levert aan een beter milieu. Desalniettemin kost het maar 15 seconden om een kopje koffie te zetten.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact