Fresh Brew Omni

  • Snelle koffie
  • Grote capaciteit
  • Veel keuze in dranken
Offerte aanvragen
Fresh Brew Omni
  • Snelle koffie
  • Grote capaciteit
  • Veel keuze in dranken
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Fresh brew
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder, Suiker, Wienermelange

De Douwe Egberts Fresh Brew Omni is een snelle machine om heerlijke verse koffie te drinken. De koffie wordt gezet met gemalen koffiebonen. De Fresh Brew Omni geeft de optie om zelf de sterkte van de koffie, suiker en melk in te stellen. Daarnaast is de machine uitgerust met een touchscreen.

Door het formaat en de snelheid van de koffie is deze machine geschikt voor locaties met dagelijks 25 tot 30 gebruikers. 

Verbeteringen in technologie

Wij zien de DE Fresh Brew Omni als de moderne opvolger van de Gallery 220. De Omni heeft een aantal verbeteringen vergeleken met de voorganger. De machine is uitgerust met een eigen uiloop voor thee, dit zorgt ervoor dat je geen vermenging van koffie en thee in je kopje heb. Daarnaast is de lekbak ook groter gemaakt en kan de automaat ook worden uitgebreid met een extra ingrediënten-container voor bijvoorbeeld warme chocolademelk. 

Tot slot heeft deze koffiemachine een standby-modus en ledverlichting, waardoor het energielabel A+ heeft gekregen.

Variatie in keuzemogelijkheden

De Fresh Brew Omni heeft ook in het aantal koffiespecialiteiten vooruitgang geboekt. Deze machine maakt 15 soorten warme drankjes voor je klaar. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit een romige cappuccino, Wiener Melange, of warme chocolade. Naast al de soorten kan je ook zelf kiezen hoe sterk je de koffie wilt en hoeveel melk en suiker in je kopje zit. Het is geheel aan te passen op jouw smaak.

Snelle bereiding van koffie

Door het gebruik van fresh brew koffie blinkt deze machine uit in snelheid. Een kop koffie duurt 30 seconden, een heerlijke cappuccino 24 seconden en heet theewater maar 15 seconden. Op deze manier hoef je niet met al je collega's in de rij te staan voor de koffiemachine. 

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.