Espresso Omni

  • Grote capaciteit
  • Barista kwaliteit koffie
  • Gemakkelijk in onderhoud
Offerte aanvragen
Espresso Omni
  • Grote capaciteit
  • Barista kwaliteit koffie
  • Gemakkelijk in onderhoud
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder, Suiker, Wienermelange

De Douwe Egberts Espresso Omni biedt vele smaken op hoog tempo! De machine wordt door Douwe Egberts omschreven als de ultieme multifunctionele koffiemachine. Het biedt 10 soorten koffie aan en is ook nog eens heel snel. Het duurt maar 34 seconden voordat een verse boon als warme koffie in jouw kopje zit. 

De koffiemachine is door het formaat en snelheid geschikt voor locaties met dagelijks tussen de 25 en 30 gebruikers. 

Gebruiksvriendelijk

De Douwe Egberts Espresso Omni is uitgerust met een stijlvol 10 inch HD-touchscreen. Doormiddel van het touchscreen kan iedereen met gemak een kopje koffie naar smaak zetten. Het is simpel ingericht maar wel met optie tot personalisatie. Wil jij meer suiker in je koffie of heb je een oppeppertje nodig? Dan regel je dat zo op het touchscreen. 

Korte bereidingssnelheid

Zodra je de keuze heb gemaakt op het touchscreen heb je ook in een aantal seconden al je drankje in handen. Met deze machine kan je maar liefst 90 koppen koffie per uur zetten. Op een rij:

  • Een kopje zwarte koffie duurt 34 seconden
  • Een kopje cappuccino duurt maar 24 seconden
  • Een kan koffie duurt 120 seconden

Veel machine, weinig moeite

De Espresso Omni is een grote machine, maar dat heeft ook voordelen. De machine zit zal verbonden zitten aan een vaste aansluiting, je hoeft dus het water niet bij te vullen. Ook koffiebonen zal je niet vaak bij te hoeven vullen met de Double optie, met deze optie heb je twee bonencontainers. 

De machine heeft containers voor suiker en melk, hierdoor zal je minder vaak losse suikerzakjes of melkcupjes hoeven op te ruimen. 

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact