Espresso Omni XL

  • Automatische bekeruitgifte
  • Veel variaties en verse bonenkoffie
  • Korte zettijd
Offerte aanvragen
Espresso Omni XL
  • Automatische bekeruitgifte
  • Veel variaties en verse bonenkoffie
  • Korte zettijd
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder, Suiker, Wienermelange

De Douwe Egberts Espresso Omni XL is een grote machine met grote prestaties. De machine is vrijstaand en zorgt voor een grote variatie van heerlijke, warme dranken. De machine wordt door Douwe Egberts omschreven als de ideale vrijstaande koffiemachine. Het biedt 18 soorten koffie aan en is ook nog eens heel snel. Het duurt maar 38 seconden voordat een verse boon als warme koffie in jouw kopje zit. 

De koffiemachine is door het formaat en snelheid geschikt voor locaties met dagelijks tussen de 40 en 50 gebruikers. 

Gebruiksvriendelijk en snel

De Douwe Egberts Espresso Omni XL is uitgerust met een 13 inch HD-touchscreen. Doormiddel van het touchscreen kan iedereen met gemak een kopje koffie naar smaak zetten. Het is simpel ingericht maar wel met optie tot personalisatie. Wil jij meer suiker in je koffie of heb je een oppeppertje nodig? Dan regel je dat zo op het touchscreen. 

Zodra je de keuze heb gemaakt op het touchscreen heb je al in 38 seconden je drankje in handen, zo blijven de rijen voor de koffiemachine kort. Met deze machine kan je maar liefst 94 koppen koffie per uur zetten.

Oneindige keuzes

De Omni XL biedt een enorme hoeveelheid aan mogelijkheden. Naast de 18 standaardvariaties aan drankjes, zoals een Latte macchiato, Wiener Melange of soep, kan je ook nog je drankje personaliseren. Het touchsscreen beschikt over een sterkteregelaar waardoor de sterkte van de koffie per kop in te stellen is. Ook de hoeveelheid suiker en melk kan je zelf instellen. Je drankje zal altijd naar wens zijn.

Vrijstaande koffiehoek

De Douwe Egberts Espresso Omni XL is een grote (183cm hoog), vrijstaande machine. Het neemt ruimte op maar daarintegen hoef je geen ruimte vrij te maken voor losse bekkertjes, melkcupjes en suikersticks. Alle benodigdheden voor jouw koffiehoek zitten in de machine. Zo blijft jouwe koffiehoek opgeruimd.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact