Espresso Omni Single

  • All in One
  • Goede kwaliteit
  • Mooi Design
Offerte aanvragen
Espresso Omni Single
  • All in One
  • Goede kwaliteit
  • Mooi Design
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Espressobonen
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Koffie

De nieuwe Espresso Omni is de ultieme multifunctionele koffiemachine van Douwe Egberts. Door de combinatie van meerdere zetsystemen in één koffiemachine biedt de Espresso Omni een ongekend aantal overheerlijke smaakvariaties. Zo kan iedereen de koffie kiezen die op dat moment het beste in de smaakt valt. De Espresso Omni is bovendien stijlvol vormgegeven, waardoor deze in elke omgeving op haar plek is. Voorzien van een eenvoudig te bedienen 10 inch HDtouchscreen, biedt de Espresso Omni tevens de mogelijkheid om bijvoorbeeld het laatste nieuws weer te geven.

All in One

De Espresso Omni heeft tot maar liefst 3 zetsystemen in huis. Espressso, Filter en Instant. Daarnaast kunnen ook melk, suiker en cacao in de machine geplaatst worden, wat de Espresso Omni enorm multifunctioneel maakt!

Goede Kwaliteit

De gebruiker kan zijn warme drank helemaal naar wens aanpassen. De koffiesterkte en hoeveelheid suiker en melk zijn binnen enkele aanrakingen van het touchscreen gewijzigd. En met een Espresso Omni Double is de best passende boon bij het drankje geselecteerd. Daarnaast wordt door de nieuwe z4000 technologie de koffie op hoge kwaliteit bereid.

Mooi Design

De Espresso Omni bevat een gebruiksvriendelijk 10-inch touchsreen en heeft een Scandinavisch design. De machines worden daarnaast met veel zorg geproduceerd in Italië.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact