Cafitesse Omni

  • Uniek gesloten systeem
  • Hoge kwaliteit
  • Personaliseer
Offerte aanvragen
Cafitesse Omni
  • Uniek gesloten systeem
  • Hoge kwaliteit
  • Personaliseer
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Liquid
Dranken
Cappuccino, Espresso, Heet water

De cafitesse omni van Douwe Egberts kan het allemaal. Een romige cappuccino, een esrpesso, een latte macchiato en andere variaties. De machine combineert goede constante kwaliteit koffie en zeer ruime keuze aan koffievariaties samen met een hoge capaciteit van 225 kopjes met uur. Daarnaast heeft de machine een gescheiden uitloop, waardoor er geen druppel koffie in jouw heet water zal belanden.

Gesloten systeem

De Omni heeft een uniek gesloten systeem dat maximale hygiëne aanbied. Hierdoor is de machine makkelijk bij te vullen en heb je een minimale schoonmaaktijd.

Hoge capaciteit

De Cafitesse Omni is de perfecte machine voor drukke omgevingen waar iedereen graag zijn of haar eigen koffievariatie kiest. Door de hoge capaciteit en zetsnelheid, kan iedereen snel en makkelijk zijn eigen favoriete koffie kiezen. Een kop zwarte koffie is gezet in 15 seconden en een cappuccino in 19 seconden. 

Personaliseer

Met de cafitesse omni kun je niet alleen de sterkte van je koffie aanpassen, maar je kunt ook zelf de hoeveelheid suiker en melk bepalen. 

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact