Cafitesse Excellence Compact Touch

  • Met touchscreen
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Uniek zetsysteem
Offerte aanvragen
Cafitesse Excellence Compact Touch
  • Met touchscreen
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Uniek zetsysteem
Offerte aanvragen
Zetsystemen
Liquid
Dranken
Cacao, Cappuccino, Espresso, Heet water, Kannenfunctie, Koffie, Melkpoeder, Met waterreservoir

De Cafitesse Excellence Compact Touch biedt grote keuze in warme dranken op het werk, in het bewezen concept van Cafitesse. Ben je op zoek naar een perfecte koffie-ervaring? Dat kan heel makkelijk. Met de Cafitesse Excellence Compact Touch. Een uniek systeem, dat een hoge capaciteit combineert met een hoge kwaliteit koffie (tot wel 180 kopjes per uur). Met het gesloten zetsysteem geniet iedereen op elk moment van een perfecte koffie.

Je bedient zo dagelijks een groot aantal van 10 tot 25 koffieliefhebbers op het werk.

Ruime keuze uit verschillende koffiespecialiteiten

De Cafitesse Excellence Compact Touch biedt een ruime keuze uit verschillende koffievarianten. Ze kun je genieten van onder andere; Lungo, Espresso, Doppio Cappuccino, Latte Macchiato en Espresso Macchiato. Optioneel kun je genieten van; Warme Chocolade, Café Choco Choco Deluxe, Wiener Melange en Thee Decafeïne.

Makkelijk te onderhouden

De koffiemachine heeft een uniek gesloten systeem voor optimale hygiëne. Ook is hij eenvoudig bij te vullen, slim in energie verbruik en heb je een minimale schoonmaak tijd van 13 minuten per week. 

Design

Een modern en stijlvol design, lekker compact en super makkelijk in het dagelijks gebruik, de koffiemachine past dus fijn op jouw werkplek. Dankzij de 7inch touchscreen, is de machine eenvoudig en snel te bedienen.

De beste koffie op het werk? Dat gaat verder dan alleen een koffiemachine. Steeds meer klanten genieten van ons eigen merk Primo Bravo! Primo Bravo is een smaakvolle, rijke koffie met een gevestigde reputatie. Langerak de Jong garandeert je de beste melanges met een hoge kwaliteit. Wij laten deze koffie zelf branden door een van Europa’s grootste koffiebranders.

Lees meer over Primo Bravo

Jute zak koffiebonen ongebrand

Vrijblijvend advies

Bij Langerak de Jong stellen we de kwaliteit van de koffie voorop. Onze verkoopadviseurs zijn daarom getraind tot koffie-expert. We kijken samen met jou welke koffiemachine het beste bij jou op kantoor past. Daarnaast bespreken we welke smaken jullie lekker vinden op kantoor en geven advies over de koffie. Wil je vrijblijvend advies? Dan drinken wij graag een kopje koffie samen.

Naar contact